Ajándék Ötletek Karácsonyra

Hőmérséklet adatgyűjtő, Légnedvesség adatgyűjtő VOLTCRAFT DL-210TH Mérési méret Hőmérséklet, Légnedvesség -30 - +60 °C 0 - 100 % r. Kalibrált ISO

Gyártó: VOLTCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1533805

Rendelhető > 3-5 munkanap

67 990 Ft

db


Adatgyűjtő DL-210TH ISO

Loggt levegő hőmérséklete és rel. páratartalom
Integrált kijelző
Automatikus PDF és CSV fájl létrehozása

A datalogger lehetővé teszi a levegő hőmérsékletének és rel. (Hosszú távú) rögzítését. Páratartalom.

Készen áll szoftver nélkül
Az eszköz böngésző alapú lehet. A link a naplózón van. Az automatikus jelentés funkció lehetővé teszi a mérési sorozat kimenetét PDF fájlként, amikor PC-re, Mac-re vagy nyomtatóra csatlakozik.

Értékelje szoftver nélkül
Amint az adatrögzítés befejeződött, és a datalogger csatlakozik egy USB interfésszel, automatikusan létrehoz egy PDF-fájlt és egy további táblázatkezelő fájlt.
A PDF jelentés általános információkat tartalmaz a készülékre, az adatgyűjtő beállításokra, a riasztás állapotára vonatkozóan, és egy grafikát, amely a rögzítési idő alatt mért adatokat mutatja be. A további feldolgozásra szolgáló értéktáblákat a naplózó hozzárendeli egy CSV fájlban. A naplózás kompatibilis a VOLTSOFT programmal, de általában ez a szoftver nem szükséges.

Nagyméretű kijelző
Az aktuális, a minimális és a maximális mérési adatok a beépített kijelzőn közvetlenül megjeleníthetők a naplózón. Ezenkívül a regisztráló azonosítója is lekérhető - különösen akkor, ha több regisztrálót egyszerre kell használni. Az LC kijelző deaktiválható energiatakarékosság érdekében.

Egyéni start-stop módok
Az adatgyűjtő legfeljebb 13 különböző start-stop állapotot tesz lehetővé. Így a naplózó testreszabható az Ön igényeihez. Például: azonnal elindulhat, elindul a késleltetési idő után, az indítás után, a billentyűleütés után kezdődik stb.

LED riasztás mutatók
A kétszínű LED riasztási kijelzők gyors áttekintést nyújtanak a határérték túllépésekor, amikor a funkció engedélyezve van, anélkül, hogy részletesen meg kellene vizsgálnia a tárolt adatokat. Ez a funkció az energiatakarékosság érdekében szintén kikapcsolható.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Min./max. mért érték memória · Gyűjtés időzítő · Böngészőn vagy szoftveren keresztül konfigurálható · A mérési időközök 1 perc és 24 óra között beállíthatók · Vízhatlan és portömített (IP65) · Beépített lítium gombelem az önálló adatgyűjtő módhoz · Színes tömítőgyűrű a készüléktípusok egyszerű azonosításához · Akkuállapot jelző · Firmware frissítés lehetséges.

Műszaki adatok: Adatgyűjtő jellemzők: PDF funkció · Csatlakozók (építőelemek): USB · Csatornák: 1 · Elem élettartam: 1 év · Gyártói szám: DL-210TH · Hőmérséklet felbontás: 0.1 °C · Kalibrált: ISO · Légnedvesség méréshatár (max.): 100 % rF · Légnedvesség mérési tartomány (min.): 0 % rF · Memória csatornánként: 40020 · Méret, hossz: 19 mm · Méret, magasság: 86 mm · Méret, szélesség: 37 mm · Mérési időköz (max.): 24 óra · Mérési időköz (min.): 1 perc · Mérési intervallum: 1 perc ... 24 óra · Mérési méret: Hőmérséklet, Légnedvesség · Mérési pontosság, hőmérséklet: 0.5 °C · Mérési pontosság, nedvesség: 3 % rF · Mérési tartomány (hőmérséklet, max.): +60 °C · Mérési tartomány (hőmérséklet, min.): -30 °C · Mérési tartomány, hőmérséklet: -30 ... +60 °C · Súly: 42 g · Termék típus: Hőmérséklet adatgyűjtő · Tápellátás: 1 db CR 2450 gombelem · Védelmi típus: IP65

Szállítás tartalma: adatgyűjtés, USB védőkupak, Lítium gombelem, CR2450, Használati útmutató

Figyelem: A böngésző konfigurációját a következő címen érheti el:datalogger.voltcraft.com/ConfigBuilder/index.jspMásolja ezt a címet a böngészője beviteli sorába.

Az Excel fájl automatikus létrehozása az összes Voltcraft DL-2xx sorozatú adatgyűjtőn rendelkezésre áll 1435090-up-01 firmware verziótól.

A kalibrálás kiterjedését illetően vegye figyelembe a " Downloads" menüben található minta kalibrálási tanusítványt. Erre a termékre a visszavonási jog nem érvényes.