TFA Dostmann Weatherhub SmartHome System Cossy Radar Penészradar Fehér

Gyártó: TFA Dostmann

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1517949

Rendelhető > 3-5 munkanap

38 990 Ft

db


Weatherhub okosotthon rendszer Cossy Radar hőmérséklet- és páratartalom-mérő és hőmérséklet- és páratartalom-mérő jeladó

Beállítható riasztási határértékek
Felugró üzenetek
Az előzményadatok megjelenítése
Megjegyzés a helyiség klímájának komfortzónájához

A helyiség optimális klímájának megtalálása egyáltalán nem olyan egyszerű feladat, és nem mindig a szellőztetés a legjobb ötlet. Az időjárástól függően a levegő minősége akár romolhat is. A COSY RADAR segítségével egyszerűen és célzottan javíthatja a helyiség klímáját, tartósan elkerülheti a penészesedést, és ezáltal egészségesebb lakókörnyezetet teremthet. Egyszerre ellenőrizheti a helyiség klímáját és a kültéri klímát, és a Weatherhub applikáción keresztül konkrét szellőztetési javaslatokat kap az okostelefonjára.
A készlet 3 részből áll:
1) A hőmérséklet- és páratartalom-mérő tájékoztatja Önt a felállítás helyének, pl. a hálószobának, a gyerekszobának, a pincének vagy a tárolóhelyiségnek a hőmérsékletéről és páratartalmáról. A hosszú idejű megfigyelés innovatív radar-kijelzőjén azonnal felismerhető a tartósan fennálló penészesedésveszély.
2) A hőmérséklet- és páratartalom-mérő jeladó ezzel egyidejűleg a szabadban állapítja meg a hőmérsékletet és a levegő páratartalmát.
3) A WeatherHub-Gateway fogadja a hőmérséklet- és páratartalom-mérőtől érkező adatokat, és a mérési értékeket az interneten keresztül átküldi egy szerverre. A Weatherhub applikáció lehívja az adatokat, összehasonlítja a beltéri klímát a kültérivel, és konkrét javaslatokat tesz a helyiség klímájának szellőztetéssel, fűtéssel, páramentesítéssel vagy párásítással történő aktív javítására.

Az applikáció pl. ekkor azt az üzenetet küldi: Raumluft deutlich zu feucht (A helyiség levegője egyértelműen túl párás.) Lüften verbessert das Wohnraumklima. (A szellőztetés javítja a lakótér klímáját.) Bei kalten Räumen Zimmertemperatur erhöhen. (Hideg helyiségekben növelje a hőmérsékletet.) Aktiv entfeuchten. (Aktív párátlanításra van szükség.) Schimmelgefahr! (Penészesedés-veszély!) Így azonnal megkezdheti a szükséges lépéseket, és gondoskodhat a kellemes és egészséges helyiségklímáról. A Weatherhub applikáció segítségével okostelefonon keresztül a világ minden részéről lehívhatja a mérési értékeket, és számos kiegészítő funkció használatára nyílik lehetősége. Így lehívható az aktuális hőmérséklet és páratartalom a legmagasabb és legalacsonyabb értékekkel, beállíthatók különböző riasztási határértékek és figyelmeztető felugró üzenetek küldhetők. A megelőző 90 nap előzményei megtekinthetők, és különböző időszakokra grafikusan megjeleníthetők. A rendszer legfeljebb 50 érzékelővel és sok más érzékelőtípussal bővíthető.

Jellemzők:
Standard funkciók: aktuális hőmérséklet és páratartalom · Beállítható riasztási határértékek felugró üzenetekkel a legmagasabb értékekre, legalacsonyabb értékekre és a megelőző időszak értéktartományainak ábrázolása (max. 90 nap) · Pro-funkciók: legmagasabb és legalacsonyabb értékek · Megjegyzés a helyiségklíma komfortfokozatáról (pl. „Raumluft etwas zu trocken”/Helyiség levegője kissé száraz) · Beállítható riasztás, ha az átlagos páratartalom adott időszakon belül (3 óra, 24 óra, 7 nap vagy 30 nap) túllépi a meghatározott felső vagy alsó határértéket. · A megelőző 3 óra, 24 óra, 7 nap és 30 nap előzményadatainak ábrázolása · Cosy Radar: páratartalom hosszú idejű megfigyelése (3h/24h/7 nap/30 nap)

Műszaki adatok:
Bázisállomás tápellátás: 230 V tápegységről (vele szállítjuk) · Funkciók: Beltéri légnedvesség,Beltéri hőmérséklet,Kültéri hőmérséklet,Kültéri légnedvesség · Házszín: Fehér · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális · Külső hőmérséklet mérési tartomány: -40...+60 °C · Külső páratartalom mérési tartomány: 0...99 % · Max. hatótáv (szabad területen): 200 m · Méret (bázisállomás): 40 x 28 x 104 mm · Méret (érzékelő): 41 x 35 x 129 mm · Mérési tartomány (belső hőmérséklet): -10...+60 °C · Mérési tartomány (légnedvesség): 0...99 % · Súly (adó): 42 g · Súly (állomás): 66 g · Termék típus: Penészradar · Átviteli jel: 868 Mhz rádiójel · Érzékelő tápellátás: 4 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Érzékelők száma (max.): 3

Szállítás tartalma:
Cosy Radar 30.5043.01 · Hőmérséklet- és páratartalom-jeladó 30.3303.02 · Gateway 31.4000.02 · Hálózati adapter · LAN kábel

Kapcsolódó termékek