Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Programozható robot építőkészlet, C-Control Pro-BOT129

Gyártó: C-Control Robot System

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 191919

Gyors szállítás > 1-3 nap

Mennyiség: 1 db

17 990 Ft

(Egységár: 17 990 Ft/db)

db


Robot építőkészletek

Programozható robot, PRO-BOT128

Programozható C és Basic programnyelven
A minden irányú meghajtással kicsi a fordulókör
Infravörös ütközésgátló rendszer

Az építőkészletként vagy összeállítottan kapható robot ideális kiindulópont az elektronikába, mechanikába és a prog - ramozásba való belépésre, ezért előnyösen használható iskolában, képzéseknél és továbbképzésnél valamint barkácsolásnál. A robot agya egy kellő tárolási kapacitású és sebességű „CControl PRO MEGA128“, amely kitűnik az univerzális Basic és C-Compact prog ramnyelvvel. A PRO-BOT128 kiszállításkor jelentős számú érzékelővel van felszerelve. A mért értékek regisztrálását a 64 kbites 12C EEPROM végzi.Saját kísérletekhez a bőségesen méretezett kísérleti tartomány használható. Természetesen a robot, a 12C buszon keresztül, különböző érzékelőkkel és végrehajtó elemekkel bővíthető. A robot egy áttétel útján meghajtott alvázra szerelve mozog, ami lehetővé teszi a helyben való elfordulást és onnan a kívánt irányú egyenes haladást. A szállított, különböző teszteket és példa-programokat tartalmazó programcsomaggal gyorsan hozzákezdhetünk a PRO-BOT128 használatához.

Jellemzők:
2 db fényérzékelő · 2 db Odométer úthosszmérő · 1 db vonalérzékelő · 1 db infravörös ütközésgátló rendszer (ACS) · 1 db hangérzékelő · Üzemi feszültség érzékelő.

Műszaki adatok:
Gyártói szám: PRO-BOT128K · Kivitel: Építőkészlet · Méret, hossz: 110 mm · Méret, magasság: 105 mm · Méret, szélesség: 140 mm · Robot típus: Robot építőkészlet · Tápellátás: 4 – 6 V/DC (4 db mikroakku, nem szállítjuk vele)

Szállítás tartalma:
PRO-BOT128 · Szoftver · Használati útmutató.

Figyelem:
C-Control Pro 128 Unit és Voltcraft® USB programozó kábel nélkül szállítjuk.

Programozható C és Basic programnyelven
A minden irányú meghajtással kicsi a fordulókör
Infravörös ütközésgátló rendszer

Az építőkészletként vagy összeállítottan kapható robot ideális kiindulópont az elektronikába, mechanikába és a programozásba való belépésre, ezért előnyösen használható iskolában, képzéseknél és továbbképzésnél valamint barkácsolásnál. A robot agya egy kellő tárolási kapacitású és sebességű „C-Control PRO MEGA128“, amely kitűnik az univerzális Basic és C-Compact programnyelvvel. A PRO-BOT128 kiszállításkor jelentős számú érzékelővel van felszerelve. A mért értékek regisztrálását a 64 kbites 12C EEPROM végzi. Saját kísérletekhez a bőségesen méretezett kísérleti tartomány használható. Természetesen a robot, a 12C buszon keresztül, különböző érzékelőkkel és végrehajtó elemekkel bővíthető. A robot egy áttétel útján meghajtott alvázra szerelve mozog, ami lehetővé teszi a helyben való elfordulást és onnan a kívánt irányú egyenes haladást. A szállított, különböző teszteket és példa-programokat tartalmazó programcsomaggal gyorsan hozzákezdhetünk a PRO-BOT128 használatához.

C-Control Pro 128 Unit és Voltcraft® USB programozó kábel nélkül szállítjuk.

Jellemzők
2 fényérzékelő
2 Odométer úthosszmérő
1 vonalérzékelő
1 infravörös ütközésgátló rendszer (ACS)
1 hangérzékelő
üzemi feszültség érzékelő.

Szállítás tartalma
PRO-BOT128
szoftver
használati útmutató.

A termékhez vásárolták még