Grothe 43560 Rádiójel vezérlésű gong Teljes készlet Vakuval

Gyártó: Grothe

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2144769

Rendelhető > 3-5 munkanap

28 990 Ft

db


Vezeték nélküli csengők, gongok

Grothe Calima 200 vezeték nélküli gong készlet

Azonnal üzemkész
Opcionális riasztási funkció
Hálózatépítés és egyéni hozzáállás

A vezeték nélküli csengő bárhol használható a házban. Kivitele harmonikusan beleolvad a belső térbe. Számos változatos dallammal rendelkezik, mely könnyen megkülönböztethetővé teszi a környezeti zajtól. Ezenkívül a színes, villogó LED további segítség az észleléshez. Megbízhatóan jelzi az érkező látogatókat, még akkor is, ha épp a kertben van. A készlet további adókkal és vevőkkel is bővíthető. Legfeljebb 11 csengővel. Más vezeték nélküli csengők nem zavarják, mert minden csengő egyedi kódot küld.

Jellemzők:
Menü hangüzenettel
Némítás mód
Alvó üzemmód
Kompatibilis az összes Mistral adóval

Műszaki adatok:
Ajtócsengő jellemzők: Vakuval · Dallamok száma: 13 · Frekvencia: 868 MHz · Hangerő: 86 dB (A) · Hangerő beállítás: Egyedileg beállítható · Kivitel: Teljes készlet · Kódolási lehetőség: Egyedileg beállítható · Max. hatótáv (szabad területen): 250 m · Méret (adó): 36 x 100 x 17 mm · Méret (vevő): Átmérő: 60 mm
102 magasság mm · Optikai jeladás: LED-gyűrű · Szín: Fehér · Termék típus: Rádiójel vezérlésű gong

Szállítás tartalma:
Vezeték nélküli gong CALIMA 200,Használati útmutató

Figyelem:
A hatótávolság adatok alatt az úgynevezett "szabad hatótávolságot" kell érteni, (amely hatótávolságnál az adó helyéről nézve a vevő, zavaró hatások nélkül szabadon látható kell legyen). A valós körülmények között az adó és a vevő között falak, födémek stb. vannak, amik a hatótávolságot mind csökkentik.