Blink Sync + HD B2SC2M21 WLAN IP-Megfigyelő kamera készlet 10 csatornás 2 db kamerával 1280 x 720 pixel

Gyártó: Blink

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1591312

Rendelhető > 3-5 munkanap

119 900 Ft

db


IP videós távfelügyelet > Hálózati távfelgyeleti rendszerek

Blink 10 csatornás IP megfigyelő kamera készlet Sync + HD 2 db kamerával

Az akkumulátor akár 2 évig működik
HD videó átvitel az okostelefonra
Mozgásérzékelővel és riasztóval

Hihetetlen teljesítménycsomag - a Blink akkumulátorral működő IP kamerája.

A Blink kamera modul 720p HD felbontású, így garantálja otthoni vagy irodai magas színvonalú képminőségét interferencia és zaj nélkül. Ezenkívül a fényérzékeny érzékelő és a nagy teljesítményű LED-ekkel együtt a fényviszonyoktól függetlenül jó eredményt nyújt.

Minden Blink kamera érzékeny mozgásérzékelővel rendelkezik, beépített időzítővel. A mozgásérzékelő így reagál a legkisebb eseményekre az egyénileg beállított időablakban. A hőmérséklet-érzékelő a helyiség hőmérsékletét is méri.

A felhasználóbarát blink alkalmazás lehetővé teszi a blink rendszer egyszerű telepítését, valamint a funkciók ellenőrzését és felügyeletét. A Blink rendszer nem igényel szerződést, és a szerver és az alkalmazás használata teljesen ingyenes. Az új APP-al most már több szinkronizálási modult is kezelhetünk egyszerre.

Észrevehető események esetén a Blink kamera másodperceken belül üzenetet küld a csatlakoztatott okostelefonra vagy táblagépre. A videofelvétel bármikor aktiválható közvetlenül az alkalmazáson keresztül. Egy másodperc töredéke alatt a kamera elkezdi a felvételt. A hangfelvételeket a beépített mikrofon segítségével készítik.

A kikapcsolhatatlan LED-kijelző (és opcionális riasztási hangjelzés) jelzi a kamera működési állapotát. Ezért bármikor és első pillantásra megnézheti, hogy a kamera felvételt készít-e vagy sem, anélkül, hogy először az okostelefonját kellene megnéznie.

Mindez a kamerák hihetetlen rugalmasságával kombinálva a rendszert valódi sokoldalúvá teszi. Mivel normál üzemi körülmények között a kamera akkumulátorának élettartama teljes két év! A WLAN adatátvitelnek és az akkumulátor működésének (a hagyományos AA elemekkel) köszönhetően a kamera telepítése soha nem volt ilyen egyszerű, mivel nem kell támaszkodnia táp- vagy csatlakozókábelekre. Szerelje fel a falra, és csatlakoztassa a bázisállomáshoz és az okostelefon alkalmazáshoz - bárhová is megy.

Jellemzők:
2 év akkumulátor élettartama a hagyományos AA-akkumulátorokkal
Élő videó okostelefon-alkalmazáson keresztül
Rövid válaszidő
Hőmérséklet-érzékelő
Éjjeli látás fehér LED-del
Beépített mikrofon a hangfelvételhez
A magánélet védelme az üzemállapot-LED révén (világít, például felvételkor)
Nincs szerzõdési vagy alkalmazáshasználati díj

Műszaki adatok:
Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen · Alkalmazási terület: Beltér · Csatornák: 10 · Felbontás (max.): 1280 x 720 pixel · Felhő kapcsolat (SmartHome): IFTTT,Alexa · Felvétel üzemmód: Mozgásjelző,Manuális · Frekvencia: 2.4 GHz · Jel szabvány: IP · Látószög, függőleges: 110 ° · Látószög, vízszintes (max.): 110 ° · Méret (adó): 68 x 68 x 34 mm · Méret (vevő): 62 x 59 x 18 mm · Termék típus: Megfigyelő kamera készlet · Videó felügyeleti jellemzők: Mozgásérzékelővel,Mikrofonnal,Elemes/akkumulátoros üzemmóddal · WLAN szabvány: IEEE802.11n · Átviteli mód: WLAN

Szállítás tartalma:
villog a szinkron bázisállomás · hálózati tápegység · 2 x villogó kamera · 4 db ceruzaelem (AA) · Szerelési tartozékok · Használati útmutató.