ABUS Akku Cam PPIC90200 WLAN IP-Megfigyelő kamera készlet 2 db kamerával 1920 x 1080 pixel

Gyártó: ABUS

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2163017

Rendelhető > 3-5 munkanap

184 900 Ft

db


IP videós távfelügyelet > Hálózati távfelgyeleti rendszerek

ABUS IP Megfigyelő kamera készlet 2 db kamerával , Kültér,Beltér Akku Cam

Hosszú élettartamú akkumulátor / gyors töltés mód
Teljes HD és 120 ° széles látószög
Kültéri kamera intercom funkcióval

Nincs konnektor a közelben? Az ABUS Battery Cam egy időjárásálló, 100% -os vezeték nélküli WLAN-megfigyelő kamera otthona és helyszíne számára aljzat nélkül - 2 MPx és intercom funkció.

Könnyen és appal működik
Néhány perc alatt, a kamera regisztrálása nélkül, megkapja az első élő képet az ingyenes App2Cam Plus-on. Az innovatív tartókoncepciónak köszönhetően az Akku Cam gyorsan felszerelhető és szorosan csatlakoztatható a tartóhoz sokkal biztonságosabb, mint egy mágneses tartóval

Hosszú élettartamú akkumulátor
A kamera készenléti üzemmód és intelligens mozgásérzékelésnek köszönhetően akár 13 hónapig is folyamatosan működik. Ha az akkumulátor lemerül, üzenetet fog kapni az alkalmazásban. És mindössze 4 óra alatt teljesen fel van töltve.

Rugalmas használat
A hozzá tartozó bázisállomás óriási mértékben kibővíti a kamera felhasználási körét. Csatlakoztassa az állomást véglegesen USB adapterrel (például egy okostelefon töltésével) az épület egy konnektorához, és WLAN útján a routerhez. Az App2Cam Plus élő képeket és akár 8 bázisállomás felvételeit jeleníti meg, egyenként 2 kamerával. Interneten keresztül is, ha útközben vagy vakáción van.

Szabadban és sötétben
A Full HD, a fehér fényű LED és a gyenge megvilágítás funkcióval tiszta és részletes színes képeket kaphat napközben és akár éjszaka is. A kertben játszó gyermekek felügyelete vagy a behatolók azonosítása sötétben. A vízszintes készülék kialakítása, ideális a mennyezethez közeli telepítéshez, és a 120 ° -os látószög optimális áttekintést nyújt Önnek. A tanúsított védettségi osztálynak (IP65) köszönhetően az alábbiak érvényesek: időjárásálló esőben, hóban, hidegben és napfényben.

Biztonságos transzfer és helymegtakarítás
A biztonsági kamera titkosítva és közvetlenül a bázisállomásra továbbítja az adatokat az Internet vagy a felhő útvonalának kitérése nélkül. Az épületben védett bázisállomás azonnal és ingyenesen tárolja az adatokat a helyi microSD-kártyán, és push üzenetet küld az okostelefonjára.

Jellemzők:
Időjárásálló akkumulátor megfigyelő kamera intelligens PIR mozgásrögzítéssel, alkalmazás értesítéssel és WLAN bázisállomással100% vezeték nélküli, és ezért a kamera szabadon választható telepítési helyén belül és kültérenDesign optimalizálva van az optimális látószöghez. Hosszú távú akkumulátor akár 13 hónapos futási idővel és 4 órás gyors töltés mód, min. Az energiafogyasztás az intelligens, hardveres PIR-vezérelt aktiválásnak és felvételnek köszönhetőenFull HD 1080p / 2 MP a részletes képekhez, 120 ° széles szög az optimális áttekintéshez, színes képek éjszaka, teljesen tiszta a fehér fényű LED és a nagy teljesítményű chipset révén. Azonnali aktiválás ki az akkumulátorbarát készenléti üzemmód mozgásriasztással és azonnali üzenettel az alkalmazás számára. Rugalmasan, lokálisan vagy az interneten keresztül történő működtetés a helyi adattárolást nyújtja a bázisállomáson és minden funkciót teljesen felhő előfizetés nélkül. A kamera és a bázisállomás már csatlakoztatva van a készletben A bázisállomás bármilyen aljzathoz csatlakoztatható, a házban optimális WiFi vétel mellett, így optimalizálva a hatótávolságot. · Rugalmas fali tartó szabotázsvédelemmel és ugyanakkor az egyszerű telepítés, az akkumulátor gyors feltöltésének optimalizálása érdekében. · Szoftver: Alkalmazás: ABUS App2Cam Plus (Android / iOS).

Műszaki adatok:
Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen · Alkalmazási terület: Kültér,Beltér · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges, a csomagban · Felbontás (max.): 1920 x 1080 pixel · Felvétel üzemmód: Mozgásészlelés,Manuális · Frekvencia: 2.4 GHz · Gyújtótávolság: 2,9 mm · Jel szabvány: IP · Látószög, függőleges: 75 ° · Látószög, vízszintes (max.): 115 ° · Szín: Fekete,Fehér · Termék típus: Megfigyelő kamera készlet · További műszaki adatok: Videó tömörítés: H.264 · Felhasználók száma: 3 · Bázisállomás: · Felvételi módok: max. 1080p · Hangszórók: 85 dB @ 10 cm · Adathordozó: microSD-kártya 128 GB-ig · Audio tömörítés: PCM · Teljesítmény felvét: 180 W · Titkosítás: AES · Üzemi hőmérséklet: -10 - 40 °C · Méret: (Szélesség x magasság): 54 x 101 x 15 mm · Battery Cam: Képérzékelő: Sony IMX307 · Maximális felbontás @ képkockasebesség: Full HD (1080p) @ 15 kép / mp · Üzemi hőmérséklet: -20 - 50 °C · Fehér fényű LED-ek száma: 1 · Titkosítás: WPA2 · PIR látószög: 112 ° · Audio tömörítés: g711 · Védettség: IP65 · Adathordozó: microSD-kártya (128 GB-ig) · Objektív tartó: 5G · Minimális megvilágítás (színes): 1 lx · Fehéregyensúly: AWB · PIR hatótávolság: 8m · Dugasz típusa: micro USB · DSP: Ingenikus T30 · Méret: (Szélesség x magasság): 103 x 54 x 51 mm · Típus: Kompakt kamera · Videó felügyeleti jellemzők: 2 irányú kommunikáció,Hangszóróval,Mikrofonnal,Infravörös LED-del,Felvétel memóriakártyára,Elemes/akkumulátoros üzemmóddal · WLAN szabvány: IEEE802.11b,IEEE802.11g,IEEE802.11n · Átviteli mód: WLAN

Szállítás tartalma:
2 x elemkamera,A bázisállomás,EU töltőt,2 x fali konzol,2 x szerelési anyag,Mikro USB töltőkábel,Használati útmutató

Figyelem:
Kompatibilis az ABUS Smartvest rádiós riasztórendszerrel.