ring 4574672 IP videó kaputelefon 8VR1E7-0EU0 LAN, WLAN Komplett készlet 1 családiház Nikkel (selymesített), Gyöngyfehér, Fekete

Gyártó: ring

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1665424

Rendelhető > 3-5 munkanap

189 900 Ft

db


Kaputelefonok, házi telefonok > Kaputelefonok

Videós ajtócsengő, Elite

1.080p teljes HD videó széles látószöggel
Beépített mikrofon és hangszóró (2-utas audio / intercom funkció)
Speciális mozgásérzékelők (egyéni zónák és menetrendek)

Video Doorbell Elite
Professzionális megoldás a Power over Ethernet, falra szerelt és elegáns kialakítással. Négy cserélhető elülső panelt tartalmaz.

Páratlan biztonság és kényelem
A Ring Elite segítségével megnézheti otthonát, válaszolhat az ajtócsengőkre, és üdvözölheti a vendégeket közvetlenül az okostelefonról. Azonnali riasztásokkal, HD videóval és kétirányú hangzással bárhol megtekintheti, hallhatja és beszélhet a látogatókkal.
• 1080p HD videó
• Beépített mikrofon és hangszóró
• Élő nézet videóval és hanggal igény szerint

Intelligens biztonság minden otthon számára
Hozza létre saját mozgási zónáit, hogy összpontosítson az ingatlan legfontosabb területeire. A mozgás észlelése azonnali riasztást fog kapni az okostelefonján, a tableten, a PC-n vagy a Mac-en.
• Mozgás-aktivált riasztások
• Infravörös éjszakai látás
• iOS, Android, Mac és Windows 10 kompatibilisek

Megbízható biztonság minden otthon számára
A Power over Ethernet (PoE) biztosítja a legmegbízhatóbb kapcsolatot az intelligens otthoni biztonsággal, lehetővé téve, hogy online maradjon folyamatos és megszakítás nélkül, kiváló minőségű HD videót és hangot biztosítva.
• Hálózati csatlakozás az Etherneten keresztül
• Biztonságos falra szerelés
• A szabványos csatlakozó dobozokba illeszkedik

Menjen bárhonnan az ajtón
Azonnali értesítéseket kap, ha a látogatók megnyomják az ajtót, vagy a beépített mozgásérzékelők bekapcsolódnak. Ezután láthatod, hallhatod és beszélhetsz az ingatlanodról az ingyenes okostelefonalkalmazáson, táblagépen vagy számítógépen (PC / Mac) keresztül az ingyenes csengetési alkalmazás segítségével.
• Mozgásvezérelt értesítések
• Video on Demand, élő nézet
• Kompatibilis iOS, Android, Mac és Windows 10 eszközökkel

A biztonságos otthonért
A Ring Video Doorbell Elite minden lakos számára lehetővé teszi, hogy otthonában HD felbontásban legyen, és beszéljen a látogatókkal a bejárati ajtón.
Az integrált infravörös mozgásérzékelő push üzenettel is tájékoztatja felhasználóit a gyanús mozgásokról a küszöbön, és így hatékonyan hozzájárul a betörés megelőzéséhez.

Felhő videofelvételek
Opcionálisan mentheti a felvételeket a felhőbe, és bármikor megtekintheti, letöltheti és megoszthatja fontos pillanatait.
• 30 napos ingyenes próbaverzió
• Nincs kizárás az élő közvetítéshez és értesítéshez
• Az előfizetés csak 3 euró havonta, vagy 30 euró évente bármikor az alkalmazásról, amely megrendelhető

Minden otthonban működik
Az Elite videóajtócsengő könnyen használható egy meglévő csengő kábelezéssel.
Tehát alig van egy ház, iroda, föld, üzleti épület vagy kutya kennel, amelyet nem lehet a csengő videó csengőjével figyelni.

Egyéni mozgásérzékelés
Határozza meg, hogy a ház vagy a kerti ajtó előtt lévő területeket mozgásérzékelőkkel kell ellenőrizni.
Így nem értesül minden járó autóról, hanem csak az igazán fontos mozgásokról az alkalmazás / asztali értesítésen keresztül, és aktívan reagálhat rá.

Nézze meg és beszéljen minden eszközről
Az ajtón cseng, és nem vagy otthon? Betörés vagy valójában csak a szomszéd, a postás vagy a családtag?
Gyűrűvel mindig tudja, ki cseng, és ki van az ajtón. A Ring alkalmazással élő képet láthat és beszélhet a látogatóval. Így nincs több csomagszállítási szolgáltatás, nincs kívánatos vagy nem kívánt látogatás.

Az otthoni megfelelő szín
A Ring Video Doorbell Elite már négy cserélhető fronttal rendelkezik: szatén nikkel, fehér gyöngy, velencei, szatén fekete.

Húzza meg a biztonsági gyűrűt az otthonod körül
Az ajtón lévõ videohanggal és a ház körül körbejáró biztonsági kamerákkal a teljes körû biztonsági kör körül húzhat. Élvezze a teljes nyugalmat a saját és családja számára.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Infravörös éjszakai látás · Élő streaming funkció a videóhoz és a hanghoz · 4 cserélhető előlap (szatén-nikkel, gyöngyházfehér, velencei, fekete szatén) · Ingyenes alkalmazás iOS, Android, Windows és Mac rendszerekhez · Bővíthető biztonsági kamerákkal és kiegészítőkkel · Életre szóló lopásvédelem: Gyűrű ellopott ajtócsengő, ingyenes cserét kap a Ringtől! Opcionális felhőalapú tárolás, amely aktiválható a Ring alkalmazásban

Műszaki adatok:
Anyag (kültéri egység): Műanyag · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges, a csomagban · Bővíthető: Kültéri egység · Csatlakozóerek: 2 · Felbontás: 1080p teljes HD · Felhő kapcsolat (SmartHome): Conrad Connect · Frekvencia: 2.4 GHz,5 GHz · Hangrendszer összetevők: Komplett készlet · Kameratípus: Közvetlen átvitel okostelefonra. Opcionális felhő tárolás. · Kaputelefon jellemzők: Kémkamera · Kijelző típus: Nincs kijelző · Kivitel: Ring Video Doorbell Elite · Látószög, függőleges: 90 ° · Látószög, vízszintes (max.): 160 ° · Méret, magasság: 69.8 mm · Méret, mélység: 55.1 mm · Méret, szélesség: 119.4 mm · Szerelési mód (kívül): Falra szerelhető · Szám (egységek/résztvevők): 1 · Szín: Nikkel (selymesített),Gyöngyfehér,Fekete · Termék típus: IP videó kaputelefon · További műszaki adatok: Hőmérséklet-ellenállás: -20 ° C ... + 48 ° C · Időjárásálló. · Tápellátás: Ajtócsengő vezetékről,Hálózatról üzemeltetett (PoE) · Átviteli mód: LAN,WLAN

Szállítás tartalma:
Ring Doorbell Elite,Gyűrűs elit szerelőlemez,Elite Power Kit,1 m Ethernet-kábel,15 m Ethernet-kábel,4 színes panel (Satin Nickel, Pearl White, Venetian, Satin Black),Szerelő szerszám ,Használati útmutatók.

Rendszerfeltételek:
2,4-5,0 GHz-es Wi-Fi csatlakozás, 110-240 V-os teljesítmény vagy Power over Ethernet (PoE).

Figyelem:
Az okostelefon nincs benne · Nem lehet képeket menteni az eszközön. A vásárlás után 30 napig ingyenesen tesztelheti a Ring videotárolóját. Ha el szeretné menteni a klipeket, akkor a befizetett előfizetési alkalmazással (EUR 3 / hó) menthető. Természetesen az előfizetés nélkül a csengője továbbra is működik. Mindig átkapcsolhat az élőképre, és azonnal értesítheti, ha valaki elindult vagy mozgás észlelhető.