Ledlenser M1R LED Kézilámpa Akkuról üzemeltetett 1000 lm 144 óra 156 g

Gyártó: Ledlenser

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1818553

Rendelhető > 3-5 munkanap

32 990 Ft

db


Zseblámpák

Kézilámpa, Ledlenser M1R

3 fényerő és stroboszkóp funkció
Homogén fénysugár és élesen fókuszált fénysugár
Hőmérséklet kontroll rendszer

Szenzációs fényerő nadrágzseb méretben!
A Ledlenser M1R innovatív high-end zseblámpa, szenzációs 1000 lumen fényerővel és 180 méteres fénysugárral, exkluzív a Conradnál.

Intelligens Smart-Light technológia
Az intelligens Smart Light technológiával 4 világítási üzemmód áll rendelkezésre:
High-Power - nagy fényteljesítmény minden helyzethez, 1000 lm
Mid Power - közepes fényteljesítmény csarnokokba vagy otthon, 200 lm
Low Power - takarékos világítás, hosszú időtartamra, vakításmentes olvasáshoz és munkához, 10 lm
Strobe - villanófény irritáló kápráztató hatással pl. önvédelem céljából állatok ellen vagy figyelem felhívására

Advanced Focus rendszer
A kifinomult Advanced Focus rendszer lehetővé teszi a fény kúpjának fokozatmentes és egykezes fókuszálását. Eközben folyamatosan homogén fénykör marad, és az X-Lens technológiának köszönhetően erősen nyalábolt spotfény képződik.

Hőmérséklet kontroll rendszer
Az optimális hőelvezetést a hőmérsékletszabályozó rendszer biztosítja. A speciális hűtőbordák és az optimális hőelvezetés a lámpafejben hosszú élettartamot biztosítanak és védik a LED-et.

Xtreme-LED
Erős és tartós beépített Xtreme LED, amely fényes, és nappali fényhez hasonló fényerőt biztosít, 6000-8000 Kelvin színhőmérséklet mellett.

Front-Switch
A Front-Switch (elöl lévő) kapcsoló lehetővé teszi az egykezes kezelést és így lágy átmenetet biztosít a világítási funkciók között anélkül, hogy a fénycsóvát el kellene irányítani. A töltés- és akkuállapot jelző a kapcsolóba van építve. Így folyamatosan tájékozódhat a töltés és az akkucsomag állapotáról.

A por- és fröccsenő víz ellen védett ház rendkívül masszív, hosszú életű és jó fogású. Ezenkívül a lámpa kiegyensúlyozott és kényelmes kezelést biztosít. A nagy teljesítményű 18650-es lítiumion akku kapacitása 3400 mAh. A lítiumion technológia tartósságot, minimális önkisülést, nagy energiasűrűséget és hatékony töltési és kisütési lehetőségeket kínál. A vele szállított USB kábellel a lámpa pl. egy USB-s dugasztöltőről vagy egy powerbankről is tölthető.
Az 1000 lumen fényereje egy 75 W-os hagyományos izzónak felel meg. A zseblámpa esetében ez a fényerő innovatív tükrökkel van összekapcsolva, és ezáltal egy fókuszált felület felé sugárzik, ellentétben a 360 °-os megvilágított kónussal.

Mindent összevetve egy olyan LED-es zseblámpáról van szó, ami megbízható kísérővé válhat hosszú időn keresztül, valamint újra és újra meggyőzi Önt a csúcsminőségével és nagy fényerejével.

Jellemzők:
3 fényerősség: High-, Mid- és Low-Power · Stroboszkóp funkció · Beépített Smart Light technológia (SLT) · Advanced Focus System (AFS) · X-Lens technológia a csillogó fénysugárhoz · Mikrokontroller vezérelt · Homogén fénysugár és élesen fókuszált fénysugár · Jó minőségű reflektor lencsék · Fröccsenő víz és por ellen védett · Elöl lévő kapcsoló a lámpafejben az egykezes kezeléshez · A világító funkciók lágy átmenete · LED-es állapotjelző a kapcsolóban · Egy kézzel fókuszálható · A legmodernebb akkutechnológia a legrövidebb töltési idő eléréséhez · Hőmérséklet kontroll rendszer · Speciális hűtőbordák a lámpafejben · Masszív és ütésálló alumínium ház · Az akkucsomag cserélhető · Jó minőségű akkucsomag minimális önkisüléssel · Fel lehet állítani, és szobavilágításként használható

Műszaki adatok:
Anyag: Alumínium · Elem-/akkutechnológia: Lítiumion · Fényforrás típus: LED · Fényforrások száma: 1 · Fényáram (high): 1000 lm · Fényáram (low): 10 lm · Fényáram (medium): 200 lm · Méret, hossz: 128 mm,133 mm · Szín: Fekete,Antracit · Súly: 156 g · Súly, megjegyzés: Akkuval · Termék típus: Kézilámpa · További műszaki adatok: Esésre tesztelve 1 m-ig · Töltési idő: 360 perc · Hőmérséklettartomány -20 ... +40 °C · Színhőmérséklet: 6000 - 8000 K · Lítiumion akku: 18650, kapacitás: 3400 mAh, 12.58 Wh · Színvisszaadási index (CRI) 65 Ra · Töltőbemenet: mikro USB alj · Tápellátás: Akkuról üzemeltetett · Világítási időtartam (alacsony): 144 óra · Világítási időtartam (közepes): 15 óra · Világítási időtartam (max.): 144 óra · Világítási időtartam (nagy): 6 óra · Világítási távolság (alacsony): 20 m · Világítási távolság (közepes): 100 m · Világítási távolság (nagy): 180 m · Védelmi típus: IP54 · Átmérő: 32 mm · Üzemi feszültség: 3.7 V

Szállítás tartalma:
Zseblámpa M1R · kapocs · Övtartó · Akku · USB-kábel · Kézi hordpánt · Használati útmutató

Figyelem:
7 év garancia, sikeres regisztrációt követően