Elektromos egérriasztó, szúnyogriasztó, ultrahangos, Isotronic Vario 90801

Gyártó: Isotronic

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 621757

Gyors szállítás > 1-3 nap

Magyarországi készletről
Mennyiség: 1 db

6 490 Ft

(Egységár: 6 490 Ft/db)

db


Kártevőriasztó, Vario

Elriasztja a rovarokat, szúnyogokat, rágcsálókat, stb.
Állítható frekvencia
Hatóterület 40 m²

Három ultrahang frekvenciával riasztja rovarokat, szúnyogokat, stb.
Kb. 7000 Hz elűzi a szúnyogokat és bolhákat, kb. 12 000 Hz a nyesteket, csótányokat és svábbogarakat, valamint kb. 15 000 - 25 000 Hz az egereket és patkányokat. A világító dióda üzemállapot jelzőként működik.

Gyakori kérdések - válaszok:
Nyitott ajtóknál hatásos-e a készülék? - Az ultrahang falakról visszaverődik, de a nyitott ajtókon kijut (szűk sávban), viszont viszonylag kis hatásfokkal fogja levédeni a másik helységet.
Falakon keresztül is hat az ultrahang? - Nem. Az ultrahang a falakról visszaverődik, így közvetlenül nem lesz hatással a fal mögötti kártevőkre, de mivel nem tudnak előjönni, így is távozásra bírhatja őket.
Használható kisebb területű helységben is? - Igen. Kisebb helységekben használva nagyobb a hatásfoka.
Háziállatokat zavarja? - Madarakra nincs hatással (pl.: tyúkok), bizonyos állatok hallhatják, de tartósan nem zavarják őket (pl.: lovak, kutyák, macskák, nyulak).
Poloskák, molyok ellen hatásos? - Nem, az eddigi információk alapján nem riasztja őket.
Zavarja a riasztórendszereket, vagy más elektronikus eszközöket? - Nem, a kártevőriasztónak semmilyen hatása nincs más elektronikai eszközökre.
Miért vannak ellentmondásos frekvencia értékek megadva? - A terméknek 3 fő frekvenciája van, de ezek nem mindegyike fix frekvencia, hanem különböző frekvencia értékek között váltakozik az értéke.
A készülék emberi fül számára hallható hangot ad ki? - Igen, a készülék némelyik állásban hallható frekvenciát ad ki, de ezek hangereje nem zavaró.

Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Bolha,Szúnyog,Moszkító,Szúnyog,Púposszúnyog,Egér,Patkány,Nyest,Csótány,Csótány · Frekvencia: 7.000,10.000,12.000 Hz között állítható · Funkció: Többfrekvenciás · Hatótáv: 40 m² · Méret, magasság: 70 mm · Szín: Kék · Termék típus: Rovarriasztó · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Átmérő: 74 mm · Ütemtáv: 2 mp

Hatóterület 40 m²

Három ultrahang frekvenciával riasztja rovarokat, szúnyogokat, stb.A frekvenciák külön állíthatóak 7000 és 12 000 Hz között.Kb. 7000 Hz elűzi a rovarokat.Kb. 10 000 Hz elűzi a szúnyogokat, egereket,patkányokat.Kb. 12 000 Hz a csótányokra, nyestekre hat.