Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

2 csatornás izomstimulátor, ingeráram készülék, Hydas 4519 AD-2021

Gyártó: Hydas

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 841048


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


2 csatornás ingeráram készülék

Ideális mozgáshiány esetén és hosszú pihenés után is (pl.kórházakban)
Hát- fej-, ízület- és sérülésből eredő fájdalom csökkentésére
Mellékhatás- és gyógyszer mentes
2 csatorna - 4 db öntapadó lap

A szimuláló tréning célzottan építi az izomcsoportokat. Az ingerárammal ezen kívül a fájdalmakat is csökkenteni lehet. A TENS készülékek hasznosak lehetnek hátfájdalmak, fejfájás, ízületi és baleseti fájdalmak enyhítésénél. A készülék impulzusokat állít elő, melyek az idegeket stimulálják, és pozitívan hatnak az izomok fejlődésére is.

Tudnivalók az ingeráram készülékekről
A TENS ingeráram készülék egy gyógyászati készülék, amely segíteni képes a fájdalom csökkentésében. Az ingerárammal kezelés egy hatékony, gyógyszer- és mellékhatásmentes fájdalom kezelési eljárás.

A TENS ingeráram készülék a bőrön keresztül elektromos impulzusokat küld az ideg és izomrostokra. Az impulzusok erőssége beállítható az ingeráram készüléken. Minden paciens maga érzi az impulzusok erősségét.

Az elektromos impulzusoknak egy ideg stimuláló hatása van a kezelt területen. Fájdalom elleni terápia T.E.N-nel.Gyakorlatilag mellékhatás mentes és hatásos. Sport sérüléseknél (ütődésnél, zúzódásnál, szalag húzódásnál), feszültségből adódó fejfájásnál (migrénnél) a mozgásszervek és a vázrendszer (gerinc, váll, kar, csuklók fájdalmánál vagy reumatikus fájdalmaknál, illetve vérellátási zavaroknál alkalmazható.

Jellemzők:
A TENS stimulálja az idegeket és csökkentheti a hát-, fej-, ízületi- és sérülésből adódó fájdalmakat · LC kijelző · Az intenzitás minden csatornára külön-külön 10 fokozatban szabályozható · 16 különböző program, 9 intenzitás fokozat · A csatornák egymástól függetlenül beállíthatók.

Műszaki adatok:
Csatornák: 2 · Funkciók: Ingert kiváltó áram · Impulzus frekvencia: 2 ... 50 Hz · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 17 mm · Méret, szélesség: 62 mm · Programok: 16 · Stimulálható testrészek: 2 · Súly: 140 g · Súly, megjegyzés: Kb. · Típus (kategória): Ingeráram készülék · Üzemi feszültség: 2 db mikroelem

Szállítás tartalma:
Ingeráram készülék · 4 db öntapadó lap kb. 10 x 4,7 cm, nyomógombbal · 2 db összekötő kábel · 2 db mikroelem · Használati útmutató.,null,null,null

Figyelem:
Nem alkalmazható annál, aki szívritmus szabályozót hord.

Nem alkalmazható annál, aki szívritmus szabályozót hord.

Szállítás tartalma
Ingeráram készülék
öntapadó lapok kb. 10x4,7 cm méretben, nyomógombbal
összekötő kábel
elemek.

A termékhez vásárolták még