Napelem készlet hajókra és yachtokra 30 W

Gyártó: Sunset

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 110262

Rendelhető > 3-5 munkanap

Mennyiség: 1 készlet

129 990 Ft

(Egységár: 129 990 Ft/készlet)

készlet


Napenergia > Napelemes berendezések

Napelem készlet hajókra és yachtokra, 30 W

Állandó működésre tervezve
Biztosítja a karbantartó töltést hosszabb állásidő esetén
Abszolút vízálló

A fedélzeti fogyasztókat, mint pl. a lámpákat, rádiót és rádióadót úgy a vitorlás hajón, mint a motoros jachton el kell látni energiával. Erre a napelemes rendszer a leginkább környezetbarát megoldás. Hajókra és jachtokra szánt napelemes készleteinknek az akkuk töltése mellett más előnye is van: a speciális ragasztóval az igen vékony napelem modulokat egyszerűen fel lehet ragasztani. A nem sérülékeny modulok jól rásimulnak az alapfelületre, járható és csúszás- menetes felületet képeznek. A töltésszabályozó pedig megvédi a hajó fedélzeti akkumulátorát a túltöltéstől.

Műszaki adatok:
Akku póluscsipeszek (+/-): 1 paire (+/-) · Megújuló energia típus: Napelemes készlet · Modul hossz: 68 cm · Modul magasság: 0.8 cm · Modul szélesség: 34 cm · Méret, magasság: 336 mm · Méret, szélesség: 681 mm · Napelemes rendszer jellemzők: Csatlakozókábellel,Töltésszabályozóval,null · Névleges feszültség: 17,3 V · Névleges áram: 1.74 A · Rövidzár áram: 1,93 A · Rövidzárási áram: 1.93 A · Súly: 1.28 kg · Teljesítmény: 30 W · Típus: 30 W szett · Töltésszabályzó: 6 A · Vezetékhossz: 10 m · Üresjárati feszültség: 20,8 V · Üresjárási feszültség: 20.8 V

Szállítás tartalma:
SOLAR-Modul 36 nagy teljesítményű,napelemmel,SOLAR szabályozó két ellenőrző kijelzővel,speciális ragasztó a napelemek felragasztásához,10 m speciális kábel,2 akkucsatlakozó,részletes,szerelési utasítás.

Figyelem:
A technikai változtatások jogát fenntartjuk. Hasonló kivitel.

Szállítás tartalma
SOLAR-Modul 36 nagy teljesítményű
napelemmel; SOLAR szabályozó két ellenőrző kijelzővel;
speciális ragasztó a napelemek felragasztásához;
10 m speciális kábel; 2 akkucsatlakozó; részletes
szerelési utasítás.