Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Ceruza AA, mikroceruza AAA akkumulátor töltő és regeneráló, NiZn, NiCd, NiMh akkukhoz Voltcraft Charge Manager 410

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 202410

Gyors szállítás > 1-3 nap

Mennyiség: 1 db

17 990 Ft

(Egységár: 17 990 Ft/db)

db


Akkutöltő állomás, Voltcraft Charge Manager 410

Áramtakarékos üzemmód
NiZn akkukhoz is
Széleskörű töltő- és karbantartó programok

Egy töltőkészülék a NiCd- és NiMH akkuk tökéletes karbantartására és az innovatív NiZn tachnológiához. A töltőkészülék, az áramtakarékos módú diagnosztikai állomás és az automatikus fenntartó töltés tökéletes kombinációja. Max. 4 mikro- vagy ceruzaakku tölthető, kisüthető, ellenőrizhető és felfrissíthető vele. A frissítő és formázó funkciónak köszönhetően fáradt akkukat is fel lehet frissíteni és élettartamukat meg lehet hosszabbítani. A valós kapacitás mérésével és az automatikus összehasonlító méréssel már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése és kiselejtezése. Ezen kívül a Charge Manager 410 a NiCd és NiMH akkuknak három gyakorlati töltőáramot és egy kisütő áramot kínál fel, továbbá a NiZn akkuknak egy automatikus töltő- és kisütő áramot. Továbbá különböző töltőáramok választhatók ki, melyek ledolgozása szekvenciálisan történik. A töltési és kisütési műveletet mikroszámítógép vezérli, függetlenül az akkuk töltöttségi állapotától. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a beállításokon pillanatok alatt túllehetünk. Az áramforrással való takarékoskodás és a költségek csökkentése végett a töltőkészülék automatikusan áramtakarékos üzemmódba kapcsol, miután az összes program lefutott. Emellett az akkuk töltöttségi állapotát változatlanul felügyeli, és szükség esetén a fenntartó töltést automatikusan elindítja. A Charge Manager 410-et útközben a szivargyújtó adapteren keresztül is (nem szállítjuk vele) lehet működtetni.

Gyakori kérdések - válaszok:
A NiZn akkuknak mennyi az önkisülési ideje? - Az önkisülési idő hasonló, mint egy hagyományos NiMh akkunál. Kb. 1-2 hét.
Alkáli elemek tölthetők a készülékkel? - Nem, csak a következő akkuk töltésére alkalmas: NiCd, NiMh, NiZn

Jellemzők:
Mikroprocesszor vezérléssel · 5 program: Töltés (Charge), kisütés (Discharge), tesztelés (Check), ciklus (Cycle), felfrissítés (Alive) · Automatikus frissítő/formázó funkció "elfáradt" akkuk számára · Egyedi töltőrekesz felügyelet · NiCd, NiMH 3 töltőáram állítható be és 1 kisütő áram, NiZn esetén automatikus · Mínusz delta-U lekapcsolás · Mínusz Delta-T lekapcsolás · Számos védő funkció · Fenntartó töltés · LC kijelző az összes paraméter kijelzésére · Rosszul betett és hibás akku felismerése · Védelem póluscsere ellen · Áramtakarékos üzemmód · Egyidejűleg max. 1 A töltőáram rekeszenként.

Műszaki adatok:
Akkuméret: Mikro (AAA),Ceruza (AA) · Ceruza töltőrekeszek: 4 · Hozzávaló akku: NiCd,NiMH,NiZn · Kisütési áram: 250 mA · Max. töltőáram rekeszenként: 1000 mA · Mikro töltőrekeszek: 4 · Méret, magasság: 38 mm · Méret, mélység: 165 mm · Méret, szélesség: 87 mm · Súly: 230 g · Tipikus töltési idő 2000 mAhs ceruzaakkuhoz: 130 perc · Típus: Hengeres akku töltő · Töltési csatornák/rekeszek: 4 · Töltőkészülék jellemzők: Hibás akku felismerés,Akkufelismerés,Frissítés/regenerálás,Automatikus akkuteszt,Önálló rekeszfelügyelet,Kisütés funkció,Fenntartó töltés,Grafikus kijelző,Gépjármű üzemmód (12 V),Töltőáram beállítható,Mínusz-delta-T kikapcsolás,Mínusz-delta-U kikapcsolás · Üzemi feszültség: 100 - 240 V,12 V/DC

Szállítás tartalma:
Akkutöltő, CM 410 · Hálózati adapter · Használati útmutató.

Egy töltőkészülék a NiCd- és NiMH akkuk tökéletes karbantartására és az innovatív NiZn technológiához. A töltőkészülék, az áramtakarékos módú diagnosztikai állomás és az automatikus fenntartó töltés tökéletes kombinációja. Max. 4 mikro- vagy ceruzaakku tölthető, kisüthető, ellenőrizhető és felfrissíthető vele. A frissítő és formázó funkciónak köszönhetően fáradt akkukat is fel lehet frissíteni és élettartamukat meg lehet hosszabbítani. A valós kapacitás mérésével és az automatikus összehasonlító méréssel már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése és kiselejtezése. Ezen kívül a Charge Manager 410 a NiCd és NiMH akkuknak három gyakorlati töltőáramot és egy kisütő áramot kínál fel, továbbá a NiZn akkuknak egy automatikus töltő- és kisütő áramot. Továbbá különböző töltőáramok választhatók ki, melyek ledolgozása szekvenciálisan történik. A töltési és kisütési műveletet mikroszámítógép vezérli, függetlenül az akkuk töltöttségi állapotától. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a beállításokon pillanatok alatt túllehetünk. Az áramforrással való takarékoskodás és a költségek csökkentése végett a töltőkészülék automatikusan áramtakarékos üzemmódba kapcsol, miután az összes program lefutott. Emellett az akkuk töltöttségi állapotát változatlanul felügyeli, és szükség esetén a fenntartó töltést automatikusan elindítja. A Charge Manager 410-et útközben a szivargyújtó adapteren keresztül is (nem szállítjuk vele) lehet működtetni.

Jellemzők
Mikroprocesszor vezérléssel
5 program: Töltés (Charge), kisütés (Discharge), tesztelés (Check), ciklus (Cycle), felfrissítés (Alive)
Automatikus frissítő/formázó funkció "elfáradt" akkuk számára
Egyedi töltőrekesz felügyelet
NiCd, NiMH 3 töltőáram állítható be és 1 kisütő áram, NiZn esetén automatikus
Mínusz delta-U lekapcsolás
Mínusz Delta-T lekapcsolás
Számos védő funkció
Fenntartó töltés
LC kijelző az összes paraméter kijelzésére
Rosszul betett és hibás akku felismerése
Védelem póluscsere ellen
Áramtakarékos üzemmód
Egyidejűleg max. 1 A töltőáram rekeszenként.

Szállítás tartalma
Akkutöltő, CM 410 Hálózati adapter Használati útmutató.