Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Ceruza AA, mikroceruza AAA automata akkumulátor töltő és regeneráló Voltcraft IPC-1L

Gyártó: Voltcraft

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 201101

Gyors szállítás > 1-3 nap

Magyarországi készletről
Mennyiség: 1 db

13 990 Ft

(Egységár: 13 990 Ft/db)

db


Hengeres akku töltő, IPC-1L

1-4 db mikro- vagy ceruzaakkuhoz
Átfogó töltő- és karbantartó program
Egyedi töltőrekesz figyelés
Kb. 180 perc töltési idő 2000 mAh-s akkukhoz

Töltő- és diagnosztikai készülék tökéletes kombinációja aktív akkuvédelemmel!
A legmodernebb, processzorvezérelt töltési technikának köszönhetően négy töltési program áll rendelkezésre (töltés, kisütés, frissítés, formázás), amelyek a rekeszekre egyedileg beállíthatók. A beállítás és kezelés mindössze 3 gombbal könnyedén elvégezhető. A valós kapacitás mérésével és az automatikus összehasonlító méréssel már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése és kidobása. A frissítési funkcióval a károsodott NiCd akkuk ismét fitté tehetők. Új akkuk, vagy idősebb cellák, amelyek már memória-effektust mutatnak, a formázás során elérhetik teljes teljesítményüket.

Gyakori kérdések - válaszok:
A töltő a behelyezett akkuk kapacitását ki tudja írni? - Nem, a töltő csak akkor tud tényleges információt adni az akkuk kapacitásáról, ha az IPC-1L készülékünkkel töltés előtt kisütjük, majd teljesen feltöltjük az akkukat.
Milyen típusú és kapacitású akkuk tölthetők vele? - Bármilyen típusú és kapacitású 1,2V-os NiCd vagy NiMh akkuk tölthető vele.

Jellemzők:
Egyedi rekeszfelügyelet · Akku teljes töltöttségi állapotának felismerése a mínusz Delta-U lekapcsolással · Impulzustöltés · Biztonsági időzített lekapcsolás · Hőmérséklet lekapcsolás · LCD kijelző a töltöttségi állapot grafikus megjelenítésére.

Műszaki adatok:
Akkuméret: Mikro (AAA),Ceruza (AA) · Ceruza töltőrekeszek: 4 · Hozzávaló akku: NiMH,NiCd · Kisütési áram: 350 mA · Max. töltőáram rekeszenként: 700 mA · Mikro töltőrekeszek: 4 · Méret, magasság: 40 mm · Méret, mélység: 130 mm · Méret, szélesség: 75 mm · Termék típus: Hengeres akku töltő · Tipikus töltési idő 2000 mAhs ceruzaakkuhoz: 180 perc · Töltési csatornák/rekeszek: 4 · Töltőkészülék jellemzők: Hibás akku felismerés,Frissítés/regenerálás,Automatikus akkuteszt,Önálló rekeszfelügyelet,Kisütés funkció,Fenntartó töltés,Grafikus kijelző,Mínusz-delta-U kikapcsolás,Hőmérséklet felügyelet,Időzített kikapcsolás · Töltőáram (ceruzaakku): 700 mA · Töltőáram (mikro): 700 mA · Üzemi feszültség: 100 - 240 V

Szállítás tartalma:
Akkutöltő · Hálózati adapter · Használati útmutató.

1 - 4 db mikro- vagy ceruzaakkuhoz
Átfogó töltő- és karbantartó program
Kb. 180 perc töltési idő 2000 mAh-s akkukhoz

Töltő- és diagnosztikai készülék tökéletes kombinációja aktív akkuvédelemmel!
A legmodernebb, processzorvezérelt töltési technikának köszönhetően négy töltési program áll rendelkezésre (töltés, kisütés, frissítés, formázás), amelyek a rekeszekre egyedileg beállíthatók. A beállítás és kezelés mindössze 3 gombbal könnyedén elvégezhető. A valós kapacitás mérésével és az automatikus összehasonlító méréssel már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése és kiselejtezése. A frissítési funkcióval a károsodott NiCd akkuk ismét fitté tehetők. Új akkuk, vagy idősebb cellák, amelyek már memória-effektust mutatnak, a formázás során elérhetik teljes teljesítményüket.

Jellemzők
Egyedi rekeszfelügyelet
Akku teljes töltöttségi állapotának felismerése a mínusz Delta-U lekapcsolással
Impulzustöltés
Biztonsági időzített lekapcsolás
Hőmérséklet lekapcsolás
LC kijelző a töltöttségi állapot grafikus megjelenítésére.

Műszaki adatok
Akkuméret: mikro (AAA),ceruza (AA)
Ceruza töltőrekeszek: 4
Hozzávaló akku: NiCd,NiMH
Kisütési áram: 350 mA
Max. töltőáram rekeszenként: 700 mA
Mikro töltőrekeszek: 4
Méret: (Sz x Ma x Mé) 75 x 40 x 130 mm
Tipikus töltési idő 2000 mAhs ceruzaakkuhoz: 180 perc
Töltési csatornák/rekeszek: 4
Töltőáram (ceruzaakku): 700 mA
Töltőáram (mikroakku): 700 mA
Üzemi feszültség: 100 - 240 V/50 - 60 Hz

Szállítás tartalma
Töltőkészülék
Tápegység
Használati útmutató.