4 pólusú AudioCsatlakozókábel[1x Jack dugó, 3,5 mm-es - 1x Jack dugó, 3,5 mm-es]1.50 mPirosSuperSoft köpeny, Aranyozatt érintkezőSpeaKa Professional

Gyártó: SpeaKa Professional

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1967541

Gyors szállítás > 1-3 nap

Magyarországi készletről

2 990 Ft

db


Audio-kábel

3,5 mm-es jack csatlakozókábel, 4 pólusú, SpeaKa Professional SuperSoft 1.50 m piros

Friss dizájn okostelefonhoz, fejhallgatóhoz és headsethez
Aranyozott csatlakozó érintkezők
SuperSoft kábelköpeny a maximális hajlékonyság érdekében
4 pólusú

A jack kábel mindkét végén egy 4 pólusú 3,5 mm-es jack dugó (aranyozott) található, amely segítségével pl. okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók headsetek.

Masszív SuperSoft PVC külső köpeny
A 4 pólusú SpeaKa Professional jack kábelt egy masszív és strapabíró külső PVC köpeny hatékonyan védi por, lökések, és más mechanikus zavaró hatások ellen. A jó minőségű kábelköpeny nagyon rugalmas és megakadályozza a kábel megcsavarodását.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Arany az adu
Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 28 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Jack · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): Jack dugó, 3,5 mm-es · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): Jack dugó, 3,5 mm-es · Dugó kivitel: egyenes · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábelhossz: 1.50 m · Szín: Piros · Termék típus: Audio Csatlakozókábel · Vezeték alkalmazás: Audio · Vezeték jellemzők: SuperSoft köpeny,Aranyozatt érintkező · Árnyékolás: Árnyékolás nélkül