Ansmann LR06 Red-Line Ceruzaelem Alkáli mangán 1.5 V 4 db

Gyártó: Ansmann

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2254619

Rendelhető > 3-5 munkanap

670 Ft

db


RC modell akku és akkutöltő > Elem

Ceruzaelemek

ANSMANN márka minőség mindennapi használatra
Nagyon jó ár-teljesítmény arány
Napi használatú, állandó energiafogyasztású eszközökhöz


Márka minőség mindennapi használatra
A hosszú időtartamú, precíz energialeadásukkal az alkáli elemek az ideális energiaforrások a különböző általában használt, átlagos fogyasztású készülékekhez. Ide tartoznak az elektromos készülékek, mint pl. távirányítók, zseblámpák, ébresztőórák vagy faliórák.
Az akkumulátorral áramkimaradás vagy más vészhelyzet esetén mindig kéznél van egy független tápegység.
Megbízható és hosszú eltarthatóság
A Red Line akkumulátorai megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot (7 év) kínálnak, nagyon jó ár-teljesítmény arány mellett.
Bizonyított minőség
Az ANSMANN akkumulátorokat sikeresen tesztelték az elektromos, termikus, geometriai és mechanikai követelmények szempontjából. Szigorú tesztekkel Németországban és a Távol-Keleten garantálhatjuk a legmagasabb termékminőséget. Minőségi szakértőink rendszeresen ellenőrzik a magas követelményeknek és a nemzetközi előírásoknak való megfelelést.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Elem- és akkuméret: Ceruza (AA) · Elem-/akkutechnológia: Alkáli mangán · Feszültség: 1.5 V · Hasonló típusú elemek- és akkuk: LR06, AA, LR6, AAB4E, AM3, M, MN1500, 815, E91, LR6N, 15A, KAA, R6, R06, BA3058, U7524, UM3, Mignon, V1500PX · Méret, magasság: 50.5 mm · Tartalom: 4 db · Termék típus: Ceruzaelem · Átmérő: 14 mm

Szállítás tartalma: 4 alkáli vörös elem Mignon AA / LR6