Elektor 19176 19176 Maker Kit

Gyártó: Elektor

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2544046

Rendelhető > 3-5 munkanap

46 990 Ft

db


Elektromos építőkészletek, elektronikai építőkészletek

Elektor AVR Playground Bundle (EN)

Elektor AVR Playground Board praktikus könyvvel a "c" programozáshoz

A mikrokontrollerek az elmúlt években a modern technológia gyakorlatilag minden területén meghonosodtak. Egyre jobban behatolnak a mesterséges intelligencia és a robotika területére is. Ez a könyv átfogó bevezetést nyújt a vezérlőtechnika világába annak minden oldalával, az egyszerű vezérléstől az érzékelőtechnológiáig és az internetes adatátvitelig.

Ennek alapja az Elektor által fejlesztett AVR Playground Board. A tábla felszerelhető az ATmega család vezérlőivel, és kompatibilis a jól ismert Arduino rendszerrel, így a különféle Arduino hardverbővítmények is használhatók.

A programozáshoz a "C" nyelvet használják. A könyvben itt is az Arduino rendszert használják. Az ingyenesen elérhető Arduino fejlesztői környezet megkönnyíti az indulást anélkül, hogy később megszorításokkal kellene eleget tennünk. A hardverrel kapcsolatos programozás különösen fontos. Az alapalkalmazások ismertetése után az igényesebb témák, mint a megszakítások, időzítők és számlálók, az impulzusszélesség-moduláció és az analóg-digitális átalakítás kerül sorra.

A gyakorlati alkalmazások Arduino-val, valamint az AVR Playground Boarddal is végrehajthatók. Mivel az AVR Playground Board már sok perifériás egységgel rendelkezik, csak néhány külső alkatrészre van szükség.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Szállítás tartalma: tábla, könyv