76217 LEGO® MARVEL SUPER HEROES én vagyok a groot

Gyártó: LEGO Marvel Super Heroes

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2533862

Rendelhető > 3-5 munkanap

23 990 Ft

db


LEGO® Marvel Super Heroes

LEGO® MARVEL SUPER HEROES 76217 én vagyok a groot

A 10 éves és annál idősebb gyerekek életre kelthetik a Baby Groot csuklós modelljét a Marvel Univerzumból ezzel a LEGO Marvel I Am Groot készlettel (76217). A szerethető és huncut Baby Groot figurát könnyű elhelyezni és úgy mozgatni, ahogy a kicsik szeretnék.

A Marvel Studios Guardians of the Galaxy 2 rajongói ismerhetik azt a híres jelenetet, ahol Baby Groot táncol. Mostantól a gyerekek újrateremthetik ezeket a jeleneteket és még sok mást ezzel a részletes, mozdítható Baby Groot figurával. Az összeépíthető modell könnyen mozgatható és pózol a menő táncpózokhoz, és még egy kazetta is található a hamis zenéhez! Ezenkívül az ingyenes LEGO Építési útmutató alkalmazással a gyerekek megtekinthetik, nagyíthatják és elforgathatják a modellt építés közben, így remek érzést keltve az interakció során az építési folyamat során.

A LEGO Marvel építőjátékok széles választéka kiváló minőségű játékkészleteket kínál a gyerekeknek végtelen fantáziadús építési és játéklehetőségekkel. Ez a Marvel összeépíthető játék nagyszerű születésnapi ajándék a 10 év feletti gyerekeknek, akik szeretik a Marvel Studios A galaxis őrzői filmjeit és a szuper aranyos Baby Grootot.

A rendkívül mozgatható modell több mint 26 cm magas, patronnal és névtáblával rendelkezik.
476 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A gyerekek megépíthetnek egy rendkívül mozgatható Baby Groot figurát a Marvel Studios Guardians of the Galaxy 2-ből, az összes imádnivaló funkcióval.
A teljesen csuklós Baby Groot könnyen mozgatható, és játékkazettás lejátszóval is rendelkezik, amellyel újrateremtheti a híres Baby Groot táncjelenetet.
A szenvedélyes rajongók pózolhatják az aranyos Marvel karaktert, táncolhatnak vele a zene ritmusára, és szórakoztató mozdulatokat alkothatnak újra.
A LEGO Marvel készlet tartalmaz nyomtatott utasításokat és a digitális LEGO Építési útmutató alkalmazást, amellyel nagyítható és forgatható, miközben megépíted a felhelyezhető modellt.
A Marvel építhető játék nagyszerű születésnapi ajándék a 10 év feletti gyerekeknek, akik a Marvel Univerzum rajongói és szeretik a szuperhősöket

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): én vagyok a groot · Korosztály: 10 éves kortól · LEGO építőkockák: 476

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.