43194 LEGO® DISNEY Anna és Elsa téli mese

Gyártó: LEGO Disney

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2357791

Rendelhető > 3-5 munkanap

17 990 Ft

db


LEGO® Disney

LEGO® DISNEY 43194 Anna és Elsa téli mese

A LEGO® ǀ Disney 4+ " Anna és Elsa téli meséi" (43194) szettje lehetővé teszi a gyermekek számára az önbizalom fejlesztését játék közben. A készlet a Disney filmek jégpalotáját tartalmazza a jégkirálynővel. A könnyen érthető képi utasítások megkönnyítik az építést a még olvasni tanuló gyermekek számára. A LEGO Building Instructions alkalmazásban található Digital Instructions PLUS a kisgyerekeket is pillanatok alatt igazi építőkké alakítja! Tanulja meg a játék révén Ez a 4+ szett kifejezetten fiatal építők számára készült, és számos részletet és ábrát tartalmaz a nagyszerű játékélmény érdekében. Minden táska egy teljes modell alkatrészeit tartalmazza. Az alaplemez és a nagy fal megkönnyíti a palota építését kezdőkomponensként, hogy a gyerekek gyorsan játszhassanak! Nagyszerű szórakozás az egész család számára Gyerekek és felnőttek kísérhetik Anna, Elsa és Olaf Disney karaktereket a jégpalotába. A 4+ szett lehetővé teszi, hogy a felnőttek és a gyerekek csodálatosan építsenek és játsszanak együtt. Nem számít, ha gyermeke tapasztalt LEGO rajongó, vagy először épít modelleket LEGO téglából.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Anna és Elsa téli meséje (43194) egy nagyszerű LEGO® ǀ Disney 4+ szett, amely megtanítja a gyerekeket építkezni, miközben Anna és Elsa Disney-karakterekkel és barátaikkal töltenek időt.
A készlet tartalmaz egy jégpalotát, 3 kisebb modellt, a Disney-karaktereket, Anna és Elsa, 3 mini hóembert és a LEGO® figurát, Olafot. A kezdő alkatrészek megkönnyítik az építkezést, így több idő jut játékra!
A Frozen című Disney-filmek rajongói imádni fogják a kiegészítőket, például a jégszéket, a lámpást, a harangot és a kincsesládát koronával és gyémántokkal. Számos kedvenc filmjelenet tökéletesen visszaállítható vele.
Nagyszerű meglepetés ajándék 4 éves és idősebb fiúknak és lányoknak, akik jutalmat szereztek. Vicces készlet, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy sok órán át kreatívan játszanak és megtanulják első építési készségeiket.
A jégpalota 23 cm magas és 13 cm széles, és végtelen játéklehetőségeket kínál. A modell kompatibilis az összes LEGO® téglával, és kibővíthető, mivel a gyerekek több építési készséggel rendelkeznek.
A könnyen érthető képi utasítások segítenek az olvasni tanuló gyerekeknek. A LEGO® Building Instructions alkalmazásban található utasítások PLUSZ digitális modellnézetet mutatnak, hogy a gyerekek jobban el tudják képzelni a modelleket építés közben.
A 4+ játékkészletekkel a gyerekek szórakoztató módon tanulnak építkezni, egyszerű építési lépésekkel növelik a gyermekek önbizalmát. Gyerekek és felnőttek felfedezik, hogy milyen szórakoztató együtt építeni és játszani.
A LEGO® elemek 1958 óta megfelelnek a szigorú ipari előírásoknak, így egységesek, kompatibilisek és minden alkalommal megbízhatóan összeállíthatók és szétválaszthatók.
A LEGO® elemeket esés-, hő-, nyomás- és torzióvizsgálatnak vetik alá és alaposan elemzik annak biztosítására, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkamas. Apró, lenyelhető alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel: Anna és Elsa téli mese · Korosztály: 4 éves kortól · Termék típus: LEGO® DISNEY · Építőelemek száma: 154

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.