41681 LEGO® FRIENDS Lakóautó és vitorlás kirándulás

Gyártó: LEGO Friends

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2357804

Rendelhető > 3-5 munkanap

19 990 Ft

db


LEGO® Friends

LEGO® FRIENDS 41681 Lakóautó és vitorlás kirándulás

Engedje meg, hogy a kis építők felfedezzék természet iránti szeretetüket a LEGO® Friends lakóautó és vitorlás kirándulás (41681) segítségével. A sokféle funkció miatt a gyerekek sok órán át kreatívak lehetnek, és belemerülhetnek egy magával ragadó játékvilágba. Számtalan játéklehetőség Ez a színes lakóautó sok részletet tartalmaz, a tetőház pedig sok kiegészítőt tartalmaz. Az elülső tető levehető, hogy hozzáférhessen a kabinhoz. Amikor a gyerekek kinyitják a főtetőt, kivihetik a hálózsákokat, hogy aludjanak a szabadban. Reális vitorlás kalandokhoz a LEGO csónak kormánya és mozgatható vitorlája van. A gyerekek élvezhetik a természetet a gyönyörű tó- és hegyi tájakon, és még egy mosómedvével is barátkozhatnak. Nagyszerű társ kreatív kirándulásokhoz. Hagyja, hogy a kis építők felfedezzék saját érdekeiket a LEGO Friends játékkészleteivel. A készletek vonzó karaktereket és aranyos állatokat tartalmaznak, amelyek ötletes kalandokban kísérik a gyerekeket.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A LEGO® Friends lakóautó és vitorlás kirándulás (41681) tökéletes ajándék, amelyet a gyerekek felfedezhetnek a természet iránti szenvedélyükben. A számtalan funkcióval a gyerekek kreatívan játszhatnak.
Ez a gyermekeknek szóló születésnapi ajándék tartalmazza a LEGO® Friends Stephanie, Emma és Ethan játékfigurákat, mosómedvét, részletes lakóautót, vitorlás hajót, piknikasztalt a parton, mólót és hegyi hátteret.
A gyermekek nagyszerű kirándulásokat tehetnek a lakóautóval. A tető kinyitható a jobb hozzáférés érdekében. A gyerekek ledobhatják a vitorlást a pótkocsiból a vízbe, és vitorlázhatnak vagy pihenhetnek a természetben.
Lepje meg a 7 éves és annál idősebb kis kalandorokat ezzel a LEGO® Friends játékkészlettel. A játék tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék a természetszerető gyerekek számára, akik már rendelkeznek egy kis építkezési tapasztalattal.
A lakóautó 8 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles, a vitorlás 11 cm magas, 11 cm hosszú és 4 cm széles.
Számtalan menő funkció adja meg a beállított maximális lejátszási értéket. A lakóautó csuklós teteje hozzáférést biztosít a konyhához. A hajó kivehető a pótkocsiból, és mozgatható vitorla és kormánya van.
Számtalan kiegészítő teszi lehetővé a gyerekek fantáziadús játékát: gördeszka, sisak, mobiltelefon, társasjáték, bőrönd, mentőmellények, piknikasztal, GPS-eszköz és kamera.
Tökéletes játékkészlet gyerekeknek, akik szeretik a kalandjátékokat. Ez vonatkozik a LEGO® Friends készletre az Vízesés az erdőben (41677), a Faház az erdőben (41679) és a Lótelepre az erdőben (41683) is.
A népszerű LEGO® játékok megfelelnek a szigorú ipari előírásoknak, így következetesek, kompatibilisek és minden alkalommal könnyen összerakhatók és leválaszthatók. A LEGO szettek 1958 óta teljesítik ezt a követelményt.
Az új LEGO® játékokat alaposan tesztelik annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel: Lakóautó és vitorlás kirándulás · Korosztály: 7 éves kortól · Termék típus: LEGO® FRIENDS · Építőelemek száma: 487

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.