10953 LEGO® DUPLO® Az első egyszarvúm

Gyártó: LEGO Duplo

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2304568

Rendelhető > 3-5 munkanap

4 390 Ft

db


LEGO® DUPLO

LEGO® DUPLO® 10953 Az első egyszarvúm

Lepje meg a kisgyermeket ezzel az imádnivaló LEGO® DUPLO® szett My First Unicorn-nel (10953). A sokoldalú játék színes formákból áll, amelyeket a kis kezek könnyen megfoghatnak, elhelyezhetnek és meghúzhatnak. Egyszarvú oktatási játékok Az ötletes játék során a kisgyermekek alapvető építési készségeket fejlesztenek, és megismerik a formákat és a színeket. A kisgyermekbarát alkatrészek a gördülő kocsikhoz rögzíthetők, hogy számtalan játéklehetőséget kínáljanak. A készlet tartalmaz építési kártyákat a modellek képeivel (eredeti méretben), hogy a gyerekek építés közben a téglát a kép fölé helyezhessék, míg a szülők formákra és színekre tanítják őket. A vonat azonban még szórakoztatóbbá tehető más DUPLO kerekes játékokkal is. A LEGO® DUPLO® oktatási játékok lehetővé teszik a kisgyermekek számára, hogy szabadon fejlődjenek és valódi tanulási szórakozást érezhessenek. Ha együtt játszanak, a készletek lehetővé teszik a szülők számára, hogy megtapasztalják a gyermekek számára fontos fejlesztési lépéseket.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Lepje meg a kisgyermeket a színes LEGO® DUPLO® „Első egyszarvú” (10953) szettel. Alakjának köszönhetően ez a sokoldalú játék kis ujjakkal könnyen megfogható, letehető és meghúzható.
Építhető egyszarvú, 2 csillag, szivárvány és 2 tolható kerekeken található „kocsi”. Minden forma csodálatosan lekerekített, kis ujjakkal könnyen megfogható és pontosan elhelyezhető.
Amikor a szülőkkel építenek és játszanak, a gyerekek javítják finom motorikájukat, és megismerik a színeket és formákat.
Ez az okos, robusztus játékkészlet nagyszerű ajándék 18 hónapos gyermekek számára születésnapra, karácsonykor vagy csak ilyesmi.
A játék 13 cm magas, 23 cm hosszú és 6 cm széles.
Építkezési kártyákat tartalmaz képekkel, amelyek a modell eredeti méretét mutatják. A gyerekek építkezésükkor elhelyezhetik a téglákat az építési kártyán, míg a szülők megtanítják a gyereket a színekre és formákra.
Minden LEGO® DUPLO® játékkészlet hangalapú koncepción alapszik. Az ötletes funkciók fejlesztési szórakozást sugallnak, amelyet a szülők és gondozóik együtt tapasztalhatnak meg kicsinyeikkel.
A LEGO® DUPLO® játékkészletek 1969 óta megfelelnek az iparág szigorú minőségi követelményeinek, így a kisujjak könnyedén megragadhatják a modelleket, pontosan elhelyezhetik és újra szétszerelhetik azokat.
A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat csepp-, hő-, nyomás- és torzióvizsgálatnak vetik alá, és alaposan elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.

Műszaki adatok:
Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 18 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel: Az első egyszarvúm · Korosztály: másfél éves kortól · Termék típus: LEGO® DUPLO® · Építőelemek száma: 8

Figyelem:
LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.