A PAW Patrol Skyes Mighty Pups feltöltötte a tematikus alapjárművet ábrával

Gyártó: Paw Patrol

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2435866

Rendelhető > 3-5 munkanap

10 990 Ft

db


A PAW Patrol Skyes Mighty Pups feltöltötte a tematikus alapjárművet ábrával

A PAW Patrol szuperhős kutyái visszatértek, és még erősebb szuperképességekkel és fényhatásokkal vannak felszerelve a TV -sorozat Charged Up epizódjaiban. Chase, Marshall, Skye, Rubble, Zuma és Rocky mindig ott vannak Charged Up Themed Basic járműveikkel az Adventure Bay hősies küldetéseihez. Minden járműben van egy kutyafigura a fedélzeten, és fényekkel, hanghatásokkal és megfelelően működő görgőkkel vannak felszerelve az akciódús mentőakciókhoz. A görgők lehetővé teszik a járművek számára, hogy saját tengelyükön elforduljanak és kanyarok körül sodródjanak. A járművek soha nem voltak ilyen mozgékonyak. A fények és a hangok az autó elején található gombbal aktiválódnak - a jármű hangjait izgalmas fényhangok kísérik. A járművek külön -külön kaphatók. A karakter online kiválasztása véletlenszerűen történik, nem garantálható, hogy melyik kiskutyát szállítják. 3 évnél idősebb gyermekeknek! Elemek tartoznak.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A Paw Patrol című tévésorozat Mighty Pups Charged Up kalandjaival párosulva, a szuperkutya Skye már játékként is elérhető szuperhős lebegő járművével
A jármű izgalmas funkciókkal rendelkezik, például fény- és hanghatásokkal, valamint vadonatúj kerekekkel, amelyekkel 360 ° -ban elfordulhat és elmozdulhat saját tengelye körül
A készlet a jármű mellett a megfelelő kutyafigurát is tartalmazza - Chase, Marshall, Skye, Rubble, Zuma és Rocky (külön kapható)
Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól, és kompatibilis olyan játékkészletekkel, mint a Lifesize Tower, Lookout Headquarters, Paw Patroller. 3 db LR44 elem szükséges (mellékelve)

Szállítás tartalma: Feltöltött tematikus alapjármű · Skye kutyafigura · Elemek