Blaupunkt HMM401 Kézi mixer 750 W Fehér

Gyártó: Blaupunkt

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2349485

Rendelhető > 3-5 munkanap

20 990 Ft

db


Konyhai gépek, mixerek > Kézi mixer

Blaupunkt kézi keverő

Gyors verés és keverés
BPA mentes
Dagasztó kampó kioldó gomb

A házi édességek minden kedvelője tudja, hogy a tökéletes sütemények az összetevők helyes adagolásának, valamint a megbízható és funkcionális konyhai felszereléseknek köszönhetően jönnek létre. A Blaupunkt HHM401 forgótálas keverője megkönnyíti a konyhai munkát. Felbecsülhetetlen segítség a sütemények elkészítésében, amelyek örömet okoznak a családnak és a vendégeknek.
Ez a modell nagy teljesítményű, 750 W-os, így könnyen tehet valamit az Ön számára, például előkészíti a tojásfehérjét habcsókra, miközben megőrzi az egyenletes és merev masszát, és alaposan összekeveri az összetevőket könnyű és puha piskótatésztává. Ezenkívül a gyártó felszerelte az eszközt egy 5 fokozatú sebességszabályozással, amely az elvégzendő tevékenység típusától és az előállítandó termékektől függően állítható be. Egyszerűen használja a forgó csúszkát a kívánt sebesség kiválasztásához és a krém elkészítéséhez, vagy kvark vagy tészta gyúrásához. A turbó gomb megnyomásával rövid időre erős pörgetést aktiválhat.
A szett két habverővel van felszerelve, amelyek tökéletesek könnyű tészta, tojásfehérje hab, krémek és tejszínhab korbácsolására, valamint két kampós keverővel egyenletes keverék készítésére a kekszekhez.
A készülék könnyű súlyú, ami nagyon kényelmes használatát teszi lehetővé, és a keverő kioldógombja lehetővé teszi a szennyeződések hatékony tisztítását.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Kiváló minőségű egészségbiztos műanyag

Műszaki adatok:
Anyag: Műanyag · Kapcsolási fokozatok: 5 · Konyhagép jellemzők: BPA mentes · Szín: Fehér · Súly: 1.2 kg · Teljesítmény: 750 W · Termék típus: Kézi mixer

Szállítás tartalma:
Kézi keverő,2 db dagasztófej,2 db habverő,Használati útmutató.