Nyestriasztó Gardigo Marder-Frei-Mobil Ultrahangos Hatótáv 40 m² 1 db

Gyártó: Gardigo

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2300618

Rendelhető > 3-5 munkanap

8 990 Ft

db


Állatriasztó

Marder-Frei-Mobil

Az intervallumváltás megakadályozza a szoktatási hatásokat
elemmel működik
Nagy akcióterület
Hatékony ultra magas hangokkal

Mobil megoldás a nyestek távoltartására.
A Marder-Frei-Mobil távol tartja a szippantó kártevőket autójától, házától, garázsától, istállójától, padlásától vagy pavilonjától. Termékelőny: A nehézkes kábelezés helyett ez az új típusú eszköz azonnal használható minden elképzelhető helyen, kapcsolat nélkül. A kb. 60 másodperces integrált intervallumkapcsolás megakadályozza, hogy a nyestek megszokják a hangokat.

A nyestek éjszakai állatok, táplálékfelvételük rugalmas. A házak, istállók a városokban és a falvakban, valamint a meleg helyek, például a garázsok vagy a gépházak a nyestek előnyben részesített helyei közé tartoznak, ahol jelentős károkat okoznak.
Ha otthon van egy nyest a tetőtérben, az éjszaka gyorsan nappalivá válik, a rágcsálók mindent megkarcolnak és megtisztítanak, ami nincs szilárdan rögzítve. A virágcserepeket kiürítik és felborítják, a csirkék sem vannak már biztonságban.
Különösen azokban a városokban, ahol házról házra épül, és kevés helyen lehet elrejtőzni a nyest számára, ezek gyakran meleg pihenőhelyként keresik a géptereket. Sok esetben a nyestek jelentős kárt okoznak az autókban, ha benzinbe, fékbe, hidraulikus vezetékekbe vagy gyújtókábelekbe harapnak. A nyest szagnyomokat hagy maga után, mire a többi nyest agresszíven reagál, és harapja a kábeleket és vezetékeket. A megharapott kábelek problémái ezért gyakran akkor merülnek fel, amikor egy másik nyest területre vagy a terület határaira költöznek.
A párzási időszak június végén kezdődik. Éppen ezért a területi harcok májusban érik el csúcspontjukat, amikor a nyest kanok a legagresszívabbak.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Az intervallumváltás megakadályozza a szoktatási hatásokat · elemmel működik · Nagy akcióterület · Hatékony ultra magas hangokkal · Kompakt és könnyű. · Be-/ kikapcsoló · Falra szerelhető · LED-jelzőfény

Műszaki adatok: Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre/kültérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Nyest · Anyag: ABS műanyag · Frekvencia: 12 kHz · Funkció: Ultrahangos · Hangerő: 78 dB · Hatótáv: 40 m² · Méret, magasság: 75 mm · Méret, mélység: 30 mm · Méret, szélesség: 135 mm · Szín: Fekete · Termék típus: Nyestriasztó · Tápellátás: 4 db babyelem (nem szállítjuk vele) · Észlelési szög: 360 ° · Ütemtáv: 60 mp

Szállítás tartalma: Marder-Frei-Mobil · Használati útmutató

Figyelem: Elemek nélkül szállítjuk.