Gardigo 78540 Nyestriasztó 12 V 1 db

Gyártó: Gardigo

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2300613

Rendelhető > 3-5 munkanap

17 990 Ft

db


Nyestriasztó autóba

Marten Shock Plus

Nagyfeszültség, frekvenciával és tükröződéssel kombinálva
A frekvencia megváltoztatása megakadályozza a megszokást
Rezgésérzékelő: A motor kikapcsolásakor bekapcsolja a készüléket
Egyszerű szerelés

Innovatív háromutas rendszer!
A fröccsenésbiztos Marderschock Plus tartósan nyírmentesen tartja autóját. A készülék 3 védekezési technikát ötvöz, és ezáltal segít optimálisan megvédeni autóját a nem szándékos nyestlátogatásoktól. Az innovatív hármas rendszer egy akusztikus jel segítségével elhárul, és hosszú távon eloszlik a rendkívül hatékony nagyfeszültség + erős, vakító fény révén. Az integrált elektronika biztosítja az állandó intervallumot és a stabil frekvenciaátvitelt a megbízható védelem érdekében. A készüléket közvetlenül az autó akkumulátorához csatlakoztatják. A nagyfeszültségű kontaktusmodulok el vannak osztva a motortérben. Megelőzik a nyest harapását és a motortérben történő szennyeződéseket. Beleértve Rezgésérzékelő, a készülék akkor kapcsol be, amikor a jármű áll.

A nyestek éjszakai állatok, táplálékfelvételük rugalmas. A házak, istállók a városokban és a falvakban, valamint a meleg helyek, például a garázsok vagy a gépházak a nyestek előnyben részesített helyei közé tartoznak, ahol jelentős károkat okoznak.
Ha otthon van egy nyest a tetőtérben, az éjszaka gyorsan nappalivá válik, a rágcsálók mindent megkarcolnak és megtisztítanak, ami nincs szilárdan rögzítve. A virágcserepeket kiürítik és felborítják, a csirkék sem vannak már biztonságban.
Különösen azokban a városokban, ahol házról házra épül, és kevés helyen lehet elrejtőzni a nyest számára, ezek gyakran meleg pihenőhelyként keresik a géptereket. Sok esetben a nyestek jelentős kárt okoznak az autókban, ha benzinbe, fékbe, hidraulikus vezetékekbe vagy gyújtókábelekbe harapnak. A nyest szagnyomokat hagy maga után, mire a többi nyest agresszíven reagál, és harapja a kábeleket és vezetékeket. A megharapott kábelek problémái ezért gyakran akkor merülnek fel, amikor egy másik nyest területre vagy a terület határaira költöznek.
A párzási időszak június végén kezdődik. Éppen ezért a területi harcok májusban érik el csúcspontjukat, amikor a nyest kanok a legagresszívabbak.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A nagyfeszültség, a frekvencia és a tükröződés-változó frekvencia kombinációjával megakadályozza a szoktatási hatást Rezgésérzékelő: A készüléket a motor kikapcsolása után kapcsolja be. Autóakkumulátor-védelem: A készülék kikapcsol, amikor az autó akkumulátora 11,4 V alá süllyed. további biztonsági mentés

Műszaki adatok: Frekvencia: 12 - 24 kHz · Funkció: Ultrahangos, Villogó fény, Áram · Hangerő: 85 dB · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 35 mm · Méret, szélesség: 75 mm · Szín: Fekete · Tartalom: 1 db · Teljesítményfelvét: 0,42 W · Termék típus: Nyestriasztó · További műszaki adatok: Nagyfeszültségű kontaktlap 400 V DC · Védettség: IP65 · Kábelhossz kb. 500 mm · Üvegcsöves biztosíték, 1000 mA · Üzemi feszültség: 12 V

Szállítás tartalma: Marten sokk · 8 nagyfeszültségű modul · Szerelési anyag · Használati útmutató

Kapcsolódó termékek