Gardigo 78520 Nyestriasztó 12 V 1 db

Gyártó: Gardigo

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2300614

Rendelhető > 3-5 munkanap

26 990 Ft

db


Nyestriasztó autóba

Marten sokk profi

Nagyfeszültség, frekvenciával és tükröződéssel kombinálva
A frekvencia megváltoztatása megakadályozza a megszokást
Rezgésérzékelő: A motor kikapcsolásakor bekapcsolja a készüléket
Egyszerű szerelés

Innovatív háromutas rendszer!
A fröccsenésálló Marten Shock Profi ugyanolyan profi, mint a neve is sugallja. A készülék 3 védekezési technikát ötvöz, és ezáltal segít optimálisan megvédeni autóját a nem szándékos nyestlátogatásoktól.

Az innovatív hármas rendszer egy akusztikus jelzéssel képes elhárítani és hosszú távon elűzni nagyfeszültségű és erős, vakító fény mellett. Az integrált elektronika állandó intervallumtartamot és stabil frekvenciaátvitelt garantál az állandó védelem érdekében. A nyest visszatartó eszköze közvetlenül az autó akkumulátorához csatlakozik. A nagyfeszültségű kontaktusmodulok el vannak osztva a motortérben. Megelőzhető a nyestmarás és a motortér szennyeződése.

A nyestek éjszakai állatok, táplálékfelvételük rugalmas. A házak, istállók a városokban és a falvakban, valamint a meleg helyek, például a garázsok vagy a gépházak a nyestek előnyben részesített helyei közé tartoznak, ahol jelentős károkat okoznak.
Ha otthon van egy nyest a tetőtérben, az éjszaka gyorsan nappalivá válik, a rágcsálók mindent megkarcolnak és megtisztítanak, ami nincs szilárdan rögzítve. A virágcserepeket kiürítik és felborítják, a csirkék sem vannak már biztonságban.
Különösen azokban a városokban, ahol házról házra épül, és kevés helyen lehet elrejtőzni a nyest számára, ezek gyakran meleg pihenőhelyként keresik a géptereket. Sok esetben a nyestek jelentős kárt okoznak az autókban, ha benzinbe, fékbe, hidraulikus vezetékekbe vagy gyújtókábelekbe harapnak. A nyest szagnyomokat hagy maga után, mire a többi nyest agresszíven reagál, és harapja a kábeleket és vezetékeket. A megharapott kábelek problémái ezért gyakran akkor merülnek fel, amikor egy másik nyest területre vagy a terület határaira költöznek.
A párzási időszak június végén kezdődik. Éppen ezért a területi harcok májusban érik el csúcspontjukat, amikor a nyest kanok a legagresszívabbak.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A nagyfeszültség, a frekvencia és a tükröződés-változó frekvencia kombinációjával megakadályozza a szoktatási hatást Rezgésérzékelő: A készüléket a motor kikapcsolása után kapcsolja be. Autóakkumulátor-védelem: A készülék kikapcsol, amikor az autó akkumulátora 11,4 V alá süllyed. további biztonsági mentés

Műszaki adatok: Frekvencia: 12 - 24 kHz · Funkció: Ultrahangos, Villogó fény, Áram · Hangerő: 85 dB · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 35 mm · Méret, szélesség: 75 mm · Szín: Fekete · Tartalom: 1 db · Teljesítményfelvét: 0,42 W · Termék típus: Nyestriasztó · További műszaki adatok: Nagyfeszültségű kontaktlap 400 V DC · Védettség: IP65 · Kábelhossz kb. 500 mm · Üvegcsöves biztosíték, 1000 mA · Üzemi feszültség: 12 V

Szállítás tartalma: Marten sokk · 4 nagyfeszültségű modul · Szerelési anyag · Használati útmutató

Kapcsolódó termékek