Gardigo 25190 Rovarriasztó (Sz x Ma x Mé) 80 x 250 x 80 mm Fekete 1 db

Gyártó: Gardigo

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2435103

Rendelhető > 3-5 munkanap

4 790 Ft

db


Rovarriasztók

Gardigo Fly Wedler horoggal

Csillogó csíkokkal a szárnyakon
Dekoratív piramis dizájn
Erős
Kampóval

Újság-, kéz- vagy légycsapóval próbálja távol tartani a legyeket a frissen sült húsoktól és a kerti asztalon található finom salátáktól. Elég fárasztó, ha belegondolunk, hogy hány repülő rovar gubancol körülöttünk nyáron, és őket, akárcsak minket, vonz a finom illat.
Hagyja, hogy mások végezzék el a lövöldözést - a mi légybajuszunk. A díszítő piramis következetesen és lelkiismeretesen végzi a dolgát. Állítsa a készüléket az asztal közepére és kapcsolja be. A lapátok elkezdenek forogni és ezzel a legyeket elhajtják messzire az asztaltól. A csillogó csíkok a lapátokon további elriasztó hatással bírnak. A Gardigo Fly Wedler -je lehetővé teszi, hogy rovarok nélkül grillezzen, egyszerűen legyintve a legyeket az asztalon lévő ételektől.


Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Csillogó csíkokkal a szárnyakon · Dekoratív piramis dizájn · Erős · Be-/ kikapcsoló · Szárny fesztávolság: 400 mm

Műszaki adatok: Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre/kültérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Légy, Légy, Szúnyog, Moszkító, Molylepke, Szúnyog, Púposszúnyog, Darázs · Funkció: Elriasztás · Méret, magasság: 250 mm · Méret, mélység: 80 mm · Méret, szélesség: 80 mm · Szín: Fekete · Termék típus: Rovarriasztó · Tápellátás: 2 db ceruzaelem (nem szállítjuk vele)

Szállítás tartalma: Légyriasztó · Útmutató

Figyelem: Elemeket nem szállítjuk vele.