Philips 11342U6000X2 LED-es fényforrás Ultinon Pro6000 H4 12 V

Gyártó: Philips

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2490805

Rendelhető > 3-5 munkanap

60 990 Ft

db


Gépjármű felszerelés > Autó külső- és belső dekoráció, kiegészítők

Fényszóró izzó Ultinon Pro6000 H4-LED

Utcai legális LED lámpa
Akár 230%-kal erősebb fény
Fehér, nagy kontrasztú fény 5800K-val
Könnyű telepítés a kompakt kialakításnak köszönhetően

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Változtasd az éjszakát nappallá
Váltson tesztelt, biztonságos LED technológiára
Általános típusjóváhagyás (ABG) bizonyos járművekre

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Cserélje ki fényszóróiban a halogén lámpákat az innovatív Philips utólagos LED-lámpákkal, és tapasztalja meg az úttörő fényerőt az utcai jóváhagyással *. Vásárlás előtt tekintse meg a jelenleg jóváhagyott modelláttekintést és egyéb jogi információkat a philips.de/LED-Strassenzulassung oldalon.
Az autógyártók eredeti felszereléséből származó, exkluzív autóipari LED chipek javítják a látást és akár 230%-kal erősebb fényt biztosítanak**. A Philips SafeBeam technológia optimalizált fényállóságot és tükröződésmentes vezetést biztosít.
Az 5800 Kelvin optimális fényszínével a Philips Ultinon Pro6000 fehér, nagy kontrasztú fényt generál, amellyel korábban felismerheti az útjelző táblákat és az akadályokat, és megakadályozza, hogy a szem túl korán elfáradjon.
A Philips AirBoost technológia elvezeti a LED-lámpák hőjét, és akár 3000 órás élettartamot tesz lehetővé, ami körülbelül hatszor hosszabb, mint egy hagyományos halogén lámpa. Ezenkívül akár három év garanciát is élvezhet ***.
A Philips Ultinon Pro6000 H4-LED kompakt, egyrészes kialakítása kevés helyet foglal el a fényszóróban. Ez azt jelenti, hogy az izzócsere gyors és egyszerű a szakemberek és az otthoni felhasználók számára egyaránt.

Műszaki adatok: ECE típusengedélyezés jelölés: K2006*00 · Foglalat: P43t · Fényszín (autó): Hidegfehér · Fényáram: 1275 lm · Kivitel: H4 · Méret, magasság: 90 mm · Sorozat: Ultinon Pro6000 · Színhőmérséklet: 5800 K · Átmérő: 43 mm · Élettartam, Tc: 3000 óra · Üzemi feszültség: 12 V

Figyelem: A Philips Ultinon Pro6000 H4 LED lámpa beszerzése

Lépések a lámpa vásárlása előtt:

1. Ellenőrizze, hogy az Ön járműmodellje szerepel-e a kompatibilitási listán. A listát a következő címen találja: philips.de/LED-Strassenzulassung
2. Hasonlítsa össze a kompatibilitási listán szereplő fényszóró-jóváhagyási számot a járműve fényszóróin található jóváhagyási számmal. A szám egy "E"-ből és egy vagy két számjegyből áll egy körben, majd egy 4 vagy 5 jegyű sorozat követi.

Lépések a lámpa vásárlása után:
3. Olvassa be a QR-kódot a termék csomagolásának tetején, és kövesse az alábbi lépéseket a termék eredetiségének ellenőrzéséhez és az ABG tanúsítvány letöltéséhez. Ezután nyomtassa ki, és vigye magával minden alkalommal, amikor vezeti a járművét.
4. A Philips Ultinon Pro6000 H4-LED egy kis hozzáértéssel könnyedén felszerelhető. Ehhez kövesse a telepítési utasításokat lépésről lépésre.

* A Philips UltinonPro6000 LED-H4 csak bizonyos járműmodelleknél engedélyezett a közúti forgalomban Németországban. Az általános típusengedélyt (ABG) a Szövetségi Közlekedési Hatóság (KBA) adta ki az StVZO 22a. szakaszának megfelelően. Kérjük, töltse le a jóváhagyási dokumentumot (ABG), és vigye magával a járművébe. További információ: philips.de/LED-Strassenzulassung.
** A halogénlámpákra vonatkozó törvényi minimumszabványhoz képest.
*** Csak gyártási hibákra és nem kereskedelmi használatra vonatkozik Németországban. Az ügyfeleknek a vásárlástól számított 3 hónapon belül regisztrálniuk kell a kiterjesztett garancia igénybevételére. További információ: philips.com/auto-warranty.