Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Karácsonyi ajándékutalvány

Gyártó: Web Markt

Garancia: 1 év

Rendelési szám: 2012


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


"Olyan utalványt szeretnék kapni, amit ha beváltok, nagyon sok termék közül választhatok. Legyen időm a beváltásra, például ha szezonális terméket szeretnék, akkor megvárhassam az újdonságokat. Ugyanúgy kezeljenek engem is, mint egy pénzzel fizető vásárlót, tehát ha nem tetszik a termék, 14 munkanapon belül akár pénzvisszafizetést is kérhessek. Az utalvány értékét csak termékre fordíthassam, ne kérjenek tőlem szállítási költséget. Ennek nagyon örülnék."

Ha Ön is egyetért a fentiekkel, akkor jó helyen jár, a Karácsonyi ajándékutalványunk mindezt nyújtja. Sőt, ennél sokkal többet is.

 • SZEMÉLYRE SZABJUK
  Küldjön egy fotót arról a személyről, akinek az ajándékot szánja, és mi ráhelyezzük az utalványra. De kérhet fotót az utalványra arról a termékről is, amire szánja (persze az utalvány bármire beváltható).

 • ELEGÁNS AJÁNDÉKUTALVÁNY
  Az utalványt az Ön által meghatározott szállítási móddal küldjük ki az Ön részére, elegáns formában, a képeken látható dizájnnal. Az utalványon a beváltáshoz szükséges minden információ megtalálható.

 • HATALMAS VÁLASZTÉK, HASZNOS TERMÉKEK
  Az ajándékozott több, mint 50 000 termék közül választhat. A 10 000 Ft értékű, vagy annál kevesebb termékek száma kb. 36 500 db.

 • SZINTE BÁRMIKOR BEVÁLTHATÓ
  Az ajándékkártya beváltásának határideje 2013. november 30., így bőven elég idő áll rendelkezésre.

 • 2 ÉV GARANCIA MINDEN TERMÉKRE
  A tökéletes vásárlói elégedettségre törekszünk, minden termékre 2 év garanciát vállalunk.

 • 14 MUNKANAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
  A minden online vásárlónak járó 8 munkanap elállási jogot mi 14 munkanapra bővítettük, így bő két hét áll rendelkezésére mindenkinek tesztelni, kipróbálni a terméket. Természetesen az ajándékutalvánnyal megrendelők számára is biztosítjuk a pénzvisszafizetési garanciánkat.

 • AZ UTALVÁNY TELJES ÉRTÉKE A KÍVÁNT TERMÉKRE FORDÍTHATÓ.
  Az utalvánnyal megrendelők számára a megrendeléseket ingyenesen kiszállítjuk, így a teljes összeg csakis vásárlásra fordítható.

 • REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL VÁSÁROLHAT
  Mint minden megrendelőnk, az utalvánnyal vásárlók is regisztráció nélkül rendelhetik meg a kívánt terméket.

 • AZ UTALVÁNY BEVÁLTÁSA
  Az utalvány tulajdonosa a megrendelés során, a szállítási információk kiválasztása, és a szállítási adatok megadása után egyszerűen csak beírja a kártyán látható kódot a megjegyzés rovatba és elküldi megrendelését. A kód ellenőrzése után már küldjük is a terméket a megadott szállítási határidőn belül.

Megtetszett Önnek az utalvány? Szívesen ajándékozna egy személyre szóló ajándék utalványt karácsonyra? Akkor nincs más hátra, megrendelés után várjuk az ajándékozottról (vagy bármiről, amit szeretne a kártyára helyezni) készült fotót az info@electronic.hu e-mail címre. Kérjük a fotóval együtt a visszaigazolásban kapott megrendelési azonosítót feltüntetni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!